Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV op zoek naar vervanger indien Pablo Rosario vertrekt'

25 juli 2021 20:15 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"PSV op zoek naar vervanger indien Pablo Rosario vertrekt"; image source: Pro Shots

Indien Pablo Rosario vertrekt bij PSV deze transferperiode zal de club een vervanger aan gaan trekken. Dat meldt De Telegraaf. Meerdere clubs hebben geĂŻnformeerd naar de middenvelder, maar concreet werd het nog niet. Rosario werd afgelopen week gesignaleerd op een vlucht naar Nice, maar dat was voor een gesprek met zaakwaarnemer Mino Raiola.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

rosario gesignaleerd nice raiola telegraaf vlucht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Aha, Rioolrat, dan vind die wel een club om zijn zakken verder te vullen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Valt me mee dat zijne koninklijke hoogheid raiola tijd had om pablo te ontvangen. In zijn geldpakhuis denk ik. Is toch een omgekeerde wereld. Dat de cliënt af moet reizen naar de agent?
+2/-0

3 maanden geleden
Ja bij een vertrek hebben we inderdaad een beetje te weinig middenvelders in de selectie, je moet er toch minstens een stuk of 12 hebben.
+7/-0

3 maanden geleden
Waarom vervanger... We hebben ook nog Doan, Thomas, en Mauro... Lijkt me genoeg....
+1/-0

 
3 maanden geleden
Alleen zijn dat geen verdedigende middenvelders. Lijkt me beter om spelers op basis van hun kwaliteiten op de juiste plek te zetten.
+3/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Doan en mauro zijn hele andere spelers en totaal onvergelijkbaar. Rosario is een centrale/ verdedigende middenvelder.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Inderdaad, dat zijn ook spelers waar we vanaf moeten. Onze bank is onthutsend zwak. Een eventuele nieuwe controleur moet of een enorm talent zijn, maar bij voorkeur een serieuze concurrent voor Sangare zijn.
+1/-0

3 maanden geleden
We hebben ook nog,Sadilek en Kjolo.
En Boscagli is ook nog een mogelijkheid.
+2/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
We hebben Guti en Sadilek ook nog rond lopen toch
+1/-0

3 maanden geleden
Voor 5M verkopen en Bazoer ophalen voor hetzelfde geld.

Je moet immers wel je rel-quota op peil houden als je Mo kwijtraakt.
+1/-1

 
3 maanden geleden
Vind ik nog niet zo'n gekke suggestie.
+1/-1

 
3 maanden geleden
Vind ik nog niet zo'n gekke suggestie.
+1/-0

3 maanden geleden
Te belachelijk voor woorden als je een vervanger wil halen voor Pablo !! Er moet voorin echt concurrentie bijkomen voor Zahavi. Leuk en aardig die 3 goals tegen Gala maar blijft toch voor mij een net niet spits voor de doelen die we hebben. Verder zal er ook echt een buitenspeler moeten worden aangetrokken die op beide flanken kan spelen.
Voor de plek voor de verdediging heb je zat mogelijkheden.
Hoop dat John zich niet makkelijk laat inpakken schijnt dat het openingsbod op Alvarez 18 miljoen was van Nice. Een bedrag tussen de 8 en 12 miljoen moet de Jong zien af te troggelen van die fransen.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Dus omdat er voorin nog iemand nodig is, mag er niet naar andere posities gekeken worden? Van de spelers die ook op de plek van Rosario kunnen spelen mogen Gutierrez en Sadilek ook vertrekken. Hou je alleen nog Van Ginkel, Sangare en Pröpper over samen met noodoplossingen Mauro, Thomas en Boscagli. Dan heb je inderdaad niemand meer nodig als je weer een seizoen met 50+ wedstrijden krijgt.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Serieus een net niet spits????? Wat moet ie nog meer doen dan? Scoort in de afgelopen drie Europese wedstrijden 7x en geeft een assist waar je je vingers bij af kunt likken. Schiet er vorig seizoen 3 in tegen Ajax, werkt zich een slag in de rondte, scoort regelmatig, is goed in de korte combinatie ook op 20 m buiten de 16, en heeft een goede vrije trap. Ik denk dat de invloed van corona vorig jaar zeer onderschat is en Zahavi zeker de eerste seizoenshelft hier veel last van heeft gehad. Maar stel we hebben 15 miljoen, wie zou jij dan halen als vervanger van Zahavi?
+5/-0

 
3 maanden geleden
Een zwaluw maakt nog geen zomer !! Heb jij wel eens opgelet op zijn handelingssnelheid bijvoorbeeld ? Zijn nog genoeg punten die ik kan opnoemen.
Zahavi is een prima spits voor de eredivisie , miss word je er ook nog kampioen mee. Wat ik natuurlijk echt hoop. Maar als je CL wil gaan spelen of echt Ajax wil gaan aanvallen vind ik hem tekort komen.
+1/-0

3 maanden geleden
Michelos, Bazoer zorgt voor problemen als hij op de bank geraakt.Dan krijg je opnieuw tweespalt in de groep.Hij is door PSV opgeleid ,maar vertrok naar ajax met hoge verwachtingen.Persoonlijk zou ik opnieuw het vizier op zuid amerika richten,en John op het vliegtuig naar Brazilie laten vertrekken om 2 veelbelovende jonge talenten te halen.De groep is nu in balans,qua leeftijd.Investeren in jonge talenten die zich weer willen bewijzen en aan de oudere spelers kunnen optrekken ,zorgen uiteindelijk weer voor geleidelijke doorstroom en kapitaal.Bruno Gomes zou een fantastische vervanger zijn 20 jaar en speelt bij de oude club van Romario ,vasco da gama met een marktwaarde van 4 miljoen.Ik zou zeggen maak een afspraak met Romario,ambassadeur van PSV en laat hem met de transfer helpen,maak een afspraak met naamgenoot Heurelho Gomes,die PSV al heeft aangeboden te helpen.Wat een connecties hebben wij,maak daar gebruik van,en benader mischeien zelfs Alex oud speler van PSV en Santos om Kaio jorge op te pikken,veelbelovende spits van Santos , nabij de 10 miljoen,met deze twee brazilianen zou de selectie af zijn.Rosario verdiend een nieuwe kans,heeft zich altijd ondanks veel kritiek positief opgesteld als voorbeeldprof.PSV moet dan ook zijn poot stijf houden en marktconform de prijs binnenhalen,Nice wil 4 betalen,PSV wil er 6 ,we maken er 5 van en een klap erop.
+3/-0

 
3 maanden geleden
En wat zijn de goede punten van deze Brazilianen? En hebben ze ook mindere punten?

En wat na ieder bericht van jou aangegeven wordt: dat Transfermarkt.com iemand een bepaalde waarde geeft betekent niet dat een speler daadwerkelijk voor die prijs op te halen is.
+1/-0

3 maanden geleden
Eerst maar proberen Dumfries langer vast te houden: unieke speler begint als rechtsback en eindigt als linksbuiten tijdens een wedstrijd. Geef hem gewoon het salaris van Rosario erbij en dan gaat hij door de bocht.... De meeste spelers gaan alleen maar naar het buitenland voor het geld.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Die heeft al meerdere contractaanbiedingen afgewezen omdat hij wil vertrekken. En daarbij is er nog altijd een salarisplafond en dat is er niet voor niets.
+2/-0

killermfc (geschorst)
3 maanden geleden
Uiterst vage berichtgeving. Op een vlucht naar Nice voor gesprek met zaakwaarnemer. En dat terwijl hij aan Nice gelinkt werd. Verder geen enkele informatie. Ja er mag een vervanger worden gehaald. Maar eventueel beoogde spelers in deze worden niet genoemd. Zeg dan niets. Toch?
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.864 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afgetroefd awaydays benfica boomertje clown doan drommel eredivisie feyenoord gakpo ginkel gotze hansie ingewikkeld izecson kraaij maalderink madueke moe mwene oorlog registratie sangare schmidt sparen teze vertessen vinicius yassera zahavi