Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We verdienden het om door te gaan en hebben het heel goed gedaan'

28 juli 2021 23:19

Roger Schmidt keek in gesprek met RTL met een goed gevoel terug op het tweeluik tegen Galatasaray. "We hebben onze prestatie van vorige week kunnen controleren", aldus Schmidt. "Het was nu anders voetballen om uit te voetballen in dit stadion, maar we waren goed voorbereid en speelden een goede wedstrijd."

De trainer ging verder: "Natuurlijk zette Galatasaray wat druk in het begin. Dat hadden we ook wel verwacht. Maar ook in die periode stond het verdedigend heel goed en hebben we nauwelijks iets weggegeven. Daarna gingen we zelf voetballen, deden we het goed en maakten we een goede goal. In de tweede helft controleerden we de wedstrijd en maakten we het tweede doelpunt. De rode kaart kantelde de wedstrijd wel, maar toen was er nog maar een kwartier te spelen. We verdienden het om door te gaan en hebben het heel goed gedaan."

Schmidt was helemaal niet te spreken over de rode kaart van Olivier Boscagli. "Al hoort dat ook bij voetbal", zo gaf hij aan. "André Ramalho en Olivier Boscagli hebben het twee wedstrijden uitstekend gedaan. Olivier kreeg twee heel ongelukkige gele kaarten. Verder speelde hij twee heel goede wedstrijden. We moeten het nu een wedstrijd zonder hem doen, maar met Nick Viergever, Armando Obispo en Jordan Teze hebben we goede vervangers staan. Dat hoort ook bij voetbal."
Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt roger boscagli galatasaray armando controleerden controleren jordan obispo ramalho teze vervangers viergever weggegeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.864 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afgetroefd awaydays benfica boomertje clown doan drommel eredivisie feyenoord gakpo ginkel gotze hansie ingewikkeld izecson kraaij maalderink madueke moe mwene oorlog registratie sangare schmidt sparen teze vertessen vinicius yassera zahavi