Transparent
Inloggen
Sluiten

'FC Twente informeert naar huur Shurandy Sambo'

30 juli 2021 20:01 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"FC Twente informeert naar huur Shurandy Sambo"; image source: Pro Shots

FC Twente heeft bij PSV geïnformeerd naar de mogelijkheden om Shurandy Sambo op huurbasis over te nemen dit seizoen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Aanvankelijk wilde PSV niet meewerken aan een verhuur van de rechtsback, maar een tijdelijk vertrek is niet helemaal uitgesloten. Voor de verdediger zijn er in deze transferperiode nog meerdere opties.

Om een verhuur mogelijk te kunnen maken zal Sambo wel eerst zijn contract in Eindhoven moeten verlengen. Zijn huidige verbintenis loopt na dit seizoen af. Een aanbieding van PSV heeft de rechtsback al ontvangen. Sambo wil alle opties momenteel zelf bekijken en zal dan met een beslissing komen.

Meer op ED.nl
Tags

sambo twente huur informeert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Hoe spijtig ik het ook vind maar bij PSV blijven dit seizoen is geen optie voor Sambo omdat nog een jaar Jong PSV voor niemand goed is. De onderhandelingen met de grootste talenten van Jong PSV (Fofana en Sambo) lopen al een tijdje en dat is zorgelijk. De logica is een (Sambo-perspectief) of twee jaar (PSV perspectief) verlengen en een verhuur aan Twente zou ideaal zijn.
+0/-0

 
2 maanden geleden
Verhuur aan Twente met speeltijd op het hoogste niveau lijkt mij een prima optie.

Waarom acht je nog een jaar Jong niet goed voor hem? Vanwege het niveau van dat team? Want hij speelt er pas 1 seizoen in natuurlijk.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Het was vorig seizoen al duidelijk dat Sambo het niveau van JPSV was ontgroeid en dat aansluiting bij het eerste wenselijk was. JPSV gaat weer een moeilijk seizoen tegemoet wat niet goed is voor de ontwikkeling van Sambo. Schmidt ziet het duidelijk niet in hem zitten en dan is het opdoen van eredivisie-ervaring het best voor zijn ontwikkeling. De vraag is ook: als Schmidt blijft is het dan aannemelijk dat Sambo uberhaupt gaat verlengen?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Omdat hij op zijn negentiende met een jaartje KKD-ervaring en drie andere rechtsbacks (Dumfries meegerekend) niet mag spelen ziet de trainer het 'duidelijk niet in hem zitten'? Apart ...
+2/-1

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Er was vorig jaar alle aanleiding toe om Sambo door te schuiven aangezien het na Denzel de enige echte RB is die PSV heeft. Teze op rechtsback is in mijn ogen een kunstgreep omdat hij niet de natuurlijke kwaliteiten heeft van een moderne back. Sambo heeft dat wel. Na de winter maakte half Jong PSV zijn debuut maar bleef het debuut van Sambo uit terwijl er mogelijkheden en redenen te over waren. Hij liep ogenschijnlijk een paar wedstrijden met de ziel onder zijn arm rond. Hij mocht vervolgens voor de bühne zijn debuut maken als teaser om zijn contract te verlengen. Hij is er in de voorbereiding niet aan te pas gekomen. Mwene is gehaald en is niet beter dan Sambo. Kortom ik zie geen reden wat Sambo dit seizoen bij PSV moet doen. Verhuren is de uitkomst, maar kan mij voorstellen dat voor hem de twijfel toeslaat over zijn perspectief bij PSV.
+0/-1

killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
Eerst verlengen en dan kijken wij wel verder.

Waarom hem niet, zeker tot aan de winterstop, aan het eerste laten ruiken? Kan die jongen alleen maar beter van worden. Daarna kan een eventuele verhuur alsnog.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
PSV moet zich wat harder gaan opstellen en talentjes niet zoveel pamperen.(jeugd)spelers moeten graag voor de club willen spelen anders gaan ze maar ergens anders naar toe. Willen Sambo en Fofana niet bijtekenen dan lekker jaartje bij Jong (niet bij JP de Jong) op de bank zetten. Hun ontwikkeling/ervaring wordt door eigen toedoen geblokkeerd.
+2/-1PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.864 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afgetroefd awaydays benfica boomertje clown doan drommel eredivisie feyenoord gakpo ginkel gotze hansie ingewikkeld izecson kraaij maalderink madueke moe mwene oorlog registratie sangare schmidt sparen teze vertessen vinicius yassera zahavi