Transparent
Inloggen
Sluiten

Uilenberg onthoudt zich van commentaar over rode kaart Kezman

7 april 2003 17:56

Verslaggever: RvW

Uilenberg becommentarieert op KNVB.nl sinds enige tijd de beslissingen van de scheidsrechters van het afgelopen weekend. De internet-scheidsrechter was van mening dat PSV een strafschop was onthouden door Luinge. Luinge zou dat na het zien van de beelden ook toegegeven hebben, aldus Uilenberg.

Over de rode kaart, welke nog door de tuchtcommissie behandeld wordt, wilde Uilenberg niets zeggen. Volgens eigen zeggen wil hij de visie van de aanklager niet be?nvloeden met zijn mening. Wel vond hij dat de armbeweging van Kezman geen 'natuurlijke' armbeweging was en dat de Joegoslaaf veel vaker heel vervelend met zijn armen zwaait.

Meer op




Tags

uilenberg kezman armbeweging luinge onthoudt aanklager becommentarieert joegoslaaf knvb nvloeden onthouden tuchtcommissie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte