Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV begint met gelijkspel in Dordrecht

6 augustus 2021 21:49
Foto: Pro Shots

Jong PSV begint met gelijkspel in Dordrecht; image source: Pro Shots

Jong PSV is het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie begonnen met een gelijkspel op bezoek bij FC Dordrecht. De eerste officiële wedstrijd onder leiding van Ruud van Nistelrooy eindigde in 1-1. Over de hele wedstrijd kreeg de ploeg de beste kansen, maar kwam het niet verder dan één doelpunt.

Jong PSV begon uitstekend in Dordrecht. Al snel kreeg het een grote kans en na ruim een kwartier volgde de terechte voorsprong via Fodé Fofana. Al snel leek de 0-2 ook een feit na een eigen doelpunt, maar omdat er aan het begin van de aanval sprake was van buitenspel werd de treffer geannuleerd.

Waar Jong PSV een uitstekende eerste helft kende en de tussenstand geen eerlijke weergave gaf van het spel kwam de ploeg van Ruud van Nistelrooy weer zwak uit de kleedkamer. Na zwak verdedigen leidde dat ook al snel tot de gelijkmaker van de thuisploeg.

Langzaam kreeg Jong PSV echter meer grip op de wedstrijd en kwamen ook de kansen weer. Gescoord werd er echter niet. Bovendien snapte de ploeg vlak voor tijd aan een nederlaag toen een inzet van Dordrecht nog net van de lijn kon worden gehaald.

Opstelling Jong PSV: Van Lare, Sambo, Seelt, Vos, Oppegard (65' Felipe), Kjolo, Saibari, Bakayoko, Nassoh (84' Thomas), Touré (65' Antonisse), Fofana (65' Timan)




Tags

jong dordrecht fofana nistelrooy antonisse bakayoko felipe fode kjolo lare nassoh oppegard saibari sambo seelt snapte timan toure vos weergave

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Teleurstellend resultaat. JPSV had het de eerste helft moeten afmaken. Statistieken zijn duidelijk in het voordeel van JPSV maar daar win je geen Wedstrijden mee. Beheerst doelpunt van Fofana en heel jammer dat hij niet bijtekend.
+3/-1

2 jaar geleden
Mooi dat de 1e divisie weer van start is gegaan. En dat er óók uitsupporters aanwezig (mogen) zijn.

Ik was zelf aanwezig bij de wedstrijd tussen Telstar en degradant Emmen. Leuk potje in een gezellige ambiance met wat interactie tussen beide supportersgroepen. Zoals het hoort.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage