Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV hoopt dit weekend nog tot akkoord te komen met Shurandy Sambo over nieuw contract'

7 augustus 2021 16:49 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV hoopt dit weekend nog tot akkoord te komen met Shurandy Sambo over nieuw contract"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV dit weekend nog hoopt tot overeenstemming te komen met Shurandy Sambo over een contractverlenging. De 19-jarige verdediger kan voor meerdere jaren bijtekenen in Eindhoven en neigt er naar om akkoord te gaan met het voorstel van PSV. Helemaal rond is het echter nog niet.

Mocht het tot een akkoord komen zal Sambo waarschijnlijk op huurbasis vertrekken zodat hij speelminuten kan gaan maken in de Eredivisie. FC Twente en AZ zouden beiden interesse hebben in de rechtsback.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

sambo bijtekenen eredivisie neigt twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Zou mooi zijn.

Hopelijk inspireert het Fofana.
+2/-0

2 jaar geleden
@AZ.. Wij verkopen geen spelers aan de concurrent.
+4/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Hoop echt dat ze allemaal bijtekenen fofana, Sambo, obispo en oppergard. Sambo vervolgens verhuren zou het beste zijn voor zijn ontwikkeling. Denk dat ie bij AZ en Twente direct basis speler wordt en veel minuten zou kunnen maken. Hoop wel dat ze hem dan niet verhuren met optie tot koop!
+1/-0

 
AZ koopt ook geen spelers, maar maakt ze de kop gek met wat tekengeld. Zou PSV mss ook wat meer moeten doen, er zijn namelijk veel jonge spelers die bang zijn voor zware blessures, waarna hun carrière al vroeg voorbij is.
+1/-0

2 jaar geleden
Hopelijk tekenen zowel Sambo als ook Fofana een langdurig contract ( 4 jaar of langer) Beiden hebben echt wel potentie. Mochten ze snel tekenen jaartje verhuren en veel vlieguren laten maken in de eredivisie. Dan klaar voor PSV1.
+3/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
En de rest ook.. Obispo, Oppergard etc.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage