Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco van Ginkel: '0-4 uit voor de Johan Cruijff Schaal is heel lekker'

7 augustus 2021 22:30

In gesprek met ESPN gaf Marco van Ginkel aan het niet helemaal eens te zijn dat het verschil tussen Ajax en PSV zo groot was. "We hebben natuurlijk een groot deel met een man meer gespeeld", aldus Van Ginkel. "We begonnen natuurlijk goed met die 0-1, een goede goal van Noni. Toen werd die goal van hun afgekeurd, wat een lekkere boost was. Toen die 0-2 en toen was het wel klaar."

Na de 0-1 raakte PSV de grip even kwijt. "Toen kwamen zij wel wat en kregen we wat minder druk er op", zo gaf hij aan. "Toen kwam ook die goal, maar gelukkig werd die afgekeurd. Al met al heel tevreden. 0-4 uit voor de Johan Cruijff Schaal is heel lekker."

De aanvoerder werd ook weer gevraagd naar de kwaliteiten van Noni Madueke. "Hij ging er weer lekker in", zei hij daarover. "Hij is heel goed begonnen aan dit seizoen. Vorig jaar ook al heel mooie momenten laten zien. Je ziet dat hij steeds volwassener wordt. Hij gaat nu ook wedstrijden beslissen. Het is alleen maar genieten dat hij nu voor ons speelt."




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel espn madueke volwassener

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte