Transparent
Inloggen
Sluiten

Mario Götze: 'Het is altijd lekker om een prijs te pakken, zeker aan het begin van het seizoen'

7 augustus 2021 22:42

Mario Götze keek met een heerlijk gevoel terug op de wedstrijd tegen Ajax. "Het was een goede wedstrijd", aldus Götze. "We speelden hier bij Ajax en het is altijd lekker om een prijs te pakken, zeker aan het begin van het seizoen. We kunnen daarom blij zijn vandaag."

Het gat tussen beide ploegen was vorig seizoen nog groot op de ranglijst. "Vooraf weet je nooit wat je kan verwachten in zo'n wedstrijd", zo gaf hij aan. "Wij hebben een goede voorbereiding gehad en zitten in een goede situatie. We hebben al een paar voorronde wedstrijden gehad en hebben een uitstekende teamspirit. We hebben onze kans gepakt vandaag. We hebben allemaal een heel goede wedstrijd gespeeld, ongeacht het resultaat. We hadden een beetje geluk met die rode kaart, maar dat hoort er ook bij."

Götze merkt dat het niveau dit seizoen flink omhoog is gegaan. "Dat heeft meerdere redenen", zei hij daarover. "Vorig seizoen was heel speciaal vanwege covid. Nu hebben we weer fans in het stadion, wat een heel groot verschil is. We zijn als team gegroeid en hebben een paar heel goede spelers erbij gekregen. We hebben aan veel details kunnen werken. Het duurt bovendien altijd even voordat een trainer zijn filosofie in kan brengen. We zitten in een goede situatie, maar het seizoen is pas net begonnen."




Tags

gotze covid teamspirit voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage