Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We waren niet op ons topniveau, maar we speelden wel een goede wedstrijd'

10 augustus 2021 22:50

In gesprek met SBS was Roger Schmidt uiteindelijk tevreden over de wedstrijd tegen FC Midtjylland. "We waren niet op ons topniveau, maar we speelden wel een goede wedstrijd", aldus Schmidt. "We creëerden een hoop kansen, maar we waren niet efficiënt genoeg. We hadden het al eerder kunnen beslissen, maar als je niet scoort moet je in ieder geval goed verdedigen. Midtjylland nam wat meer risico in de tweede helft, maar verdedigend stond het steeds goed bij ons."

Mentaal gezien was de winst in Denemarken ook lekker. "In mijn ogen was dat heel belangrijk. Ook dat je weer de nul houdt, drie op een rij nu en dat tegen topploegen", zo gaf hij aan. "Vandaag was de sleutel om goed te verdedigen. We weten dat we altijd de momenten krijgen om zelf aan te vallen. Ik ben blij dat we uiteindelijk ook nog een doelpunt maakten."




Tags

schmidt roger topniveau midtjylland creeerden denemarken sleutel topploegen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage