Transparent
Inloggen
Sluiten

Zidan teleurgesteld over stage bij PSV

8 april 2003 23:36

Verslaggever: RvW

De Egyptische aanvallende middenvelder Mohamed Zidan keerde afgelopen week teleurgesteld terug naar Denemarken, zo liet hij weten in een vraaggesprek met Egyptianplayers.com. De speler vond dat hij te weinig kansen had gehad bij het eerste elftal. 'Ik heb slechts twee keer met het eerste elftal getraind. De coach (Hiddink, red.) was er alleen op maandag. En die dag was ik juist erg goed.' Tijdens het perspraatje voorafgaand aan Willem II-PSV hield Hiddink het kort. 'Zidan hoeft niet meer terug te keren.' De aanvaller zelf had het gevoel juist goed gespeeld te hebben. 'Ze hebben met alleen verteld dat ze me zullen blijven volgen in de Deense competitie' aldus 'Zizou'.

Meer op




Tags

zidan hiddink stage denemarken egyptianplayers egyptische perspraatje vraaggesprek zizou

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte