Transparent
Inloggen
Sluiten

Joël Drommel en Cody Gakpo in voorselectie Oranje

13 augustus 2021 13:07 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Joël Drommel en Cody Gakpo in voorselectie Oranje; image source: Pro Shots

Joël Drommel en Cody Gakpo zijn opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. Zij zijn in de 25-koppige selectie van Louis van Gaal de enige PSV'ers die mogen hopen dat ze ook de definitieve selectie zullen halen voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Noorwegen, Montenegro en Turkije. Denzel Dumfries, die op het punt staat bij Inter Milaan te tekenen, ontbreekt.

Meer op Ons Oranje




Discussieer mee op de forums


Tags

cody drommel gakpo oranje dumfries gaal inter milaan montenegro noorwegen turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Zo, Dumfries is opeens weer precies waard wat Inter wil betalen. Niks international. Thnx Louis!
+3/-1

2 jaar geleden
Niet verrassend dat Dumfries er niet bij zit. Heeft nog geen groepstraining in de benen dit seizoen. Ik vind dat Van Ginkel wel in de voorselectie had mogen zitten - al was het maar om een signaal af te geven dat hij op de goede weg is. Hetzelfde geldt misschien voor Til, maar ik denk dat Van Ginkel hem op termijn wel voorbij zal streven. Het lijkt me wel duidelijk dat Van Gaal wederom wil gaan verjongen. Die jonkies pikken zijn gedrag ook haha. Verheug me nu al op de interviews!
+3/-1

2 jaar geleden
Blijf het toch apart vinden. Teze heeft een heel seizoen meer dan verdienstelijk in de basis gestaan en komt niet verder dan jong oranje. Oke nu is hij voorlopig zijn basis kwijt. Maar Rensch is nog steeds niet onbetwist basis, afgelopen JC frutschaal ook niet en hoppa in de voorselectie. Dumfries beste oranje speler van het EK en niet opgeroepen wat geen ritme....Als er nu 1 speler is die het niet van ritme maar van inzet moet hebben is hij het wel. Als zijn ajaks vervanger dadelijk een voldoende scoort zie ik Dumfries niet zo maar terugkomen in de basis. En bedankt. Ik voorspel dat ik me de komende tijd weer wild ga irriteren aan zijn keuzes. Ergens hoop ik zelfs dat ze met hem maar flink op hun bek gaan. Ben na het EK wel klaar met die verwende gastjes.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Teze speelde verdienstelijk als CV, maar de concurrentie op die positie is natuurlijk enorm. Als rechtsback vind ik hem niet indrukwekkend tot nu toe. Dumfries lijkt me logisch, die heeft geen wedstrijd ritme. Drommel vind ik wel verrassend. Heeft weinig te doen gehad tot op heden, maar leuk voor hem hopelijk haakt hij aan.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Ben jij er nu pas klaar mee? Ik al ruim 30 jaar!

Laat Oranje maar weer lekker keihard op de muil gaan. Jammer dat Turkije het thuis verprutste tegen Letland(?). Maar (ik) vlak Noorwegen ook nog niet uit hoor.
+1/-0

2 jaar geleden
Lekker boeien, die kwalificatie. Ik kijk wel weer als er een hoofdtoernooi is.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat zal nog wel even duren ben ik bang...
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage