Transparent
Inloggen
Sluiten

Coronamaatregel maximaal twee derde van stadioncapaciteit verlengd tot 20 september

13 augustus 2021 19:17
Foto: Pro Shots

Coronamaatregel maximaal twee derde van stadioncapaciteit verlengd tot 20 september; image source: Pro Shots

Het kabinet heeft besloten dat de maatregelen omtrent het coronavirus verlengd zullen worden tot maandag 20 september. Dat gaf premier Mark Rutte vrijdag aan op een persconferentie. Het betekent dat de voetbalstadions ten minste tot die datum voor maximaal twee derde bezet mogen zijn. Het kabinet heeft wel de hoop dat vanaf 20 september de maatregelen komen te vervallen. De beslissing hierover zal echter pas op vrijdag 17 september genomen gaan worden.

In vergelijking met de maatregel die oorspronkelijk tot 1 september zou duren betekent dit dat ook PSV - Feyenoord niet in een vol Philips Stadion gespeeld mag gaan worden. Indien PSV de groepsfase van de Champions League of Europa League begint met een thuiswedstrijd zal ook deze voor maximaal twee derde van de stadioncapaciteit bezet mogen zijn.




Tags

stadioncapaciteit coronamaatregel kabinet coronavirus feyenoord rutte voetbalstadions

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage