Transparent
Inloggen
Sluiten

André Ramalho: 'We wisten dat het een zeer zware wedstrijd zou gaan worden op dit veld'

14 augustus 2021 21:45

In gesprek met ESPN was André Ramalho zeer tevreden met de winst tegen Heracles. "Het was heel belangrijk dat we zouden beginnen met een overwinning. We wisten dat het een zeer zware wedstrijd zou gaan worden", aldus Ramalho. "Natuurlijk vanwege het veld, omdat we niet gewend zijn om daarop te spelen. Maar ook omdat Heracles altijd goed speelt en het lastig is om tegen ze te spelen."

PSV begon nog wat stroef aan de wedstrijd. "We moesten echt wennen aan het veld", zo gaf hij aan. "Na een kwartier kwamen we echt in de wedstrijd. Na de goal werd het alleen maar beter."

Het was uiteindelijk een ideale wedstrijd met oog op Benfica. "We wisten dat we achterin compact en scherp moesten zijn", zei hij daarover. "We weten allemaal dat als het in de verdediging goed staat we voorin genoeg kwaliteit hebben. Het was een ideale voorbereiding voor woensdag, maar we weten ook dat het dan een compleet andere wedstrijd zal worden.In gesprek met ESPN was André Ramalho zeer tevreden met de winst tegen Heracles. "Het was heel belangrijk dat we zouden beginnen met een overwinning. We wisten dat het een zeer zware wedstrijd zou gaan worden", aldus Ramalho. "Natuurlijk vanwege het veld, omdat we niet gewend zijn om daarop te spelen. Maar ook omdat Heracles altijd goed speelt en het lastig is om tegen ze te spelen."

PSV begon nog wat stroef aan de wedstrijd. "We moesten echt wennen aan het veld", zo gaf hij aan. "Na een kwartier kwamen we echt in de wedstrijd. Na de goal werd het alleen maar beter."

Het was uiteindelijk een ideale wedstrijd met oog op Benfica. "We wisten dat we achterin compact en scherp moesten zijn", zei hij daarover. "We weten allemaal dat als het in de verdediging goed staat we voorin genoeg kwaliteit hebben. Het was een ideale voorbereiding voor woensdag, maar we weten ook dat het dan een compleet andere wedstrijd zal worden.




Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho heracles benfica compact espn stroef

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte