Transparent
Inloggen
Sluiten

Noni Madueke: 'Gelukkig mocht ik nog vijf minuten blijven staan'

14 augustus 2021 21:55

Noni Madueke was in gesprek met ESPN blij met zijn doelpunt. "Het was een mooi doelpunt", aldus Madueke. "Het was een uitstekende pass van Jorra. Ik moest draaien om op doel te kunnen schieten en gelukkig ging die bal er in."

De aanvaller zou na een uur spelen al gewisseld worden, maar zou aan Roger Schmidt gevraagd hebben om nog vijf minuten. "Dat kan ik me echt niet herinneren", zei hij daarover. "Ik dacht dat ik er al vanaf moest, maar de trainer besloot dat ik nog mocht blijven staan. Gelukkig kreeg ik nog vijf minuten."

Gevraagd werd nog naar een mogelijke transfer. "Daar hou ik me echt niet mee bezig", zo gaf hij aan. "Ik ben alleen maar bezig met voetballen en mijn werk doen. Laat dit maar aan anderen over."




Tags

madueke espn jorra roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bla boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap kroes lozano mauro oost pepi ruilen schouten seat sparta teze til tillman