Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Spelen op kunstgras is nooit makkelijk, maar we hebben het goed gedaan'

14 augustus 2021 22:08

In gesprek met ESPN kreeg Roger Schmidt de vraag of het voor PSV de perfecte wedstrijd is. "Het was een goede wedstrijd. De eerste wedstrijd is altijd speciaal, zeker uit", aldus Schmidt. "Spelen op kunstgras is nooit makkelijk, maar we hebben het goed gedaan. We zijn erg blij met de overwinning."

De wedstrijd begon nog moeizaam voor PSV. "We hadden ook wel verwacht dat we in het begin moesten wennen aan het veld", zo gaf hij aan. "We waren erg slordig in balbezit en verloren steeds de bal. Dit hadden we vooraf al besproken, maar dit ging uiteindelijk steeds beter."

Gevraagd werd waarom Yvon Mvogo in het doel stond. "We hebben gewoon twee goede keepers. Joël heeft het tot nu toe heel goed gedaan, maar we moeten er ook voor zorgen dat Yvon ritme krijgt", zei hij daarover. "Voor Joël is het ook nieuw dat hij iedere drie dagen moet spelen. Hij is nu ook opgeroepen voor het nationale team, dus dan krijgt hij ook geen rust. Het is goed om hem ook af en toe rust te geven en vandaag was de ideale mogelijkheid."




Tags

schmidt roger yvon espn mvogo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte