Transparent
Inloggen
Sluiten

Felix Brych fluit Benfica - PSV

16 augustus 2021 13:47

De UEFA heeft voor woensdag een van de meest ervaren scheidsrechters aangesteld, aangezien de Duitser Felix Brych de leidsman is over Benfica - PSV. Brych was afgelopen zomer nog actief op het EK en was daar de enige scheidsrechter die de leiding had over vijf wedstrijden. Zo floot hij onder andere Nederland - Oekraïne.

Brych heeft inmiddels al meer dan 150 internationale wedstrijden gefloten. Twee keer was hij de scheidsrechter bij een wedstrijd van PSV. In 2008 floot hij het duel tussen Liverpool en PSV in de groepsfase van de Champions League, terwijl hij in 2012 de scheidsrechter was toen PSV in de Europa League met 1-2 wist te winnen van het Turkse Trabzonspor.




Tags

brych benfica leidsman liverpool nederland oekraine trabzonspor uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage