Transparent
Inloggen
Sluiten

Derde tenue PSV officieel gepresenteerd

18 augustus 2021 19:20 - Puma
Foto: Puma

<b>Derde tenue PSV officieel gepresenteerd</b>; image source: Puma

Het derde tenue is woensdagavond officieel gepresenteerd door Puma. Zoals al was gelekt in de eerdere ontwerpen is het tenue in het mintgroen en bevat het donkerblauwe details. Enige verschil ten opzichte van het eerdere ontwerp is dat er aan de voorzijde 'PSV' staat in plaats van 'EINDHOVEN'. Het logo van PSV is alleen op de achterzijde van het shirt te zien in de nek.

Ook het broekje en de sokken zijn in het mintgroen, waarbij de sokken enkele blauwe details bevatten. De bedrukking is volledig in het blauw.




Tags

tenue mintgroen sokken achterzijde bedrukking blauw donkerblauwe gelekt logo ontwerp ontwerpen puma voorzijde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Dat was weer eens een andere aankondiging, op zich wel leuk gedaan zo, met Cody ff in de spotlight. Jammer dat het logo er niet in gewatermerkt is, zoals o.a. bij City en Mönchengladbach, gemiste kans. Nu een kale bedoening, meer een trainingsshirt geworden. Of een pyjama 😅
+5/-0

2 jaar geleden
Dit is exact het keeperstenue van Man city, kijk maar na! Wat genant!
+2/-0

 
2 jaar geleden
Nee toch. Ik wilde zeggen dat alleen de kleur hetzelfde is, maar zelfs die wijkt af. Ook de bedrukking is zwart ipv blauw. Tenminste, als je deze bedoelt: https://www.unisportstore.nl/voetbalshirts/manchester-city-keepersshirt-202021/203370/link
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ohja inderdaad, ik zat bij het verkeerde jaar te kijken, my bad. Wauw, een bijna exacte kopie. Ctrl+F --> Tekst vervangen. En weer een 'nieuw' shirt.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Beter laten hangen in het magazijn! Foei Puma
+2/-0

2 jaar geleden
Er zullen vast mensen goed mee zijn maar ik denk dat de doorsnee supporter niet zit te wachten op deze onzin.
+1/-0

2 jaar geleden
Foeilelijk. Lijkt op een trainingsshirt, geen logo, lelijke kleur. Dit shirt is nog veel lelijker dan de zwart-blauw geblokte theedoek uit 2011.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage