Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco van Ginkel: 'Je gaat met een verlies terug, maar er zitten toch veel positieve punten in'

18 augustus 2021 23:38

Marco van Ginkel gaf in gesprek met RTL 7 aan een apart gevoel overgehouden te hebben aan de wedstrijd. "We hadden het in de eerste helft moeilijk, maar hadden toch mogelijkheden om er meer uit te halen. Je staat dan alleen wel met 2-0 achter", aldus Van Ginkel. "In de rust zeg je dat het wel mogelijk is, dat gevoel hadden we ook. We hadden direct een paar goede kansen en Cody maakte een goede goal. Je gaat met een 2-1 verlies terug naar Eindhoven, maar er zitten toch veel positieve punten in."

Ook in de eerste helft had de aanvoerder niet het gevoel dat Benfica veel beter was. "Vooral met de lange ballen achter hun verdediging konden we tot mogelijkheden komen. Daar hadden we meer uit kunnen halen met de voorztten", zei hij daarover. "Dat waren maar halve kansjes uiteindelijk. Als je de mogelijkheden dan beter benut zat er meer in. Bij hun ging het snel. Twee kansen die er gelijk ingingen en dan sta je met 2-0 achter."

Gevraagd werd aan Van Ginkel of hij het irritant vond dat hij weer werd gewisseld, maar dat vond hij geen probleem. "Dit gaat ook nog wel vaker gebeuren dit jaar", zo gaf hij aan. "Er komen nog een hoop wedstrijden aan. Op naar zaterdag en volgende week."




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel benfica cody ingingen irritant kansjes overgehouden voorztten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte