Transparent
Inloggen
Sluiten

'Roger Schmidt kreeg zes aanbiedingen van andere clubs'

21 augustus 2021 11:22 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

"Roger Schmidt kreeg zes aanbiedingen van andere clubs"; image source: Pro Shots

Roger Schmidt is deze zomer door verschillende clubs benaderd. Dat gaf algemeen directeur Toon Gerbrands aan in gesprek met de NOS. "Er zijn zes aanbiedingen voor hem gekomen van internationale clubs", aldus Gerbrands. "Hij is dan ook een mooie man. Hij zegt er staat geen clausule in mijn contract, ik heb hier nog nooit een wedstrijd gecoacht met supporters, dus ik blijf gewoon."

Gerbrands gaat verder: "Hij heeft nu de eerste wedstrijden meegemaakt met hoe de steun hier was. Hij vond het uitermate bijzonder. Hij is als man gewoon heel zwart-wit. Toen ik hem belde over die aanbiedingen vroeg hij waarom ik belde. Ik heb toch geen clausule, dus ik ben hier gewoon. Punt."




Tags

gerbrands roger schmidt nos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Stabiele intelligente man, zonder fratsen. Heeft buiten het behalen van resultaten met een team die hij mag/kan kneden geen ambitie om zich te profileren in het enge voetbalwereldje om popiejopie te spelen. (en dat vindt het nl'se voetbaljournaille helemaal niet leuk ;) )
+14/-0

2 jaar geleden
Prima trainer. De boze buitenwereld heeft natuurlijk in Nederland altijd wel wat aan te merken op de trainer van PSV. Zijn we gewend. Hopelijk verlengt hij zn contract met een jaar en volgt Godze zijn voorbeeld.
+6/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik begrijp de relevantie hiervan niet zo. Lekker boeiend of er 6 clubs belangstelling hebben gehad. Al waren het er 10 of 1. De man staat onder contract bij PSV.

Prima overigens dat hij de uitdaging aanvaardt om zich voor het afgelopen seizoen te revancheren. Want dat was met name in de eredivisie vrij dramatisch. Het voetbal zag er niet uit. Hopelijk wordt hij kampioen en slaagt hij derhalve in zijn en PSV's missie.

Leuk dat-ie het fijn vindt om voor ons, het PSV-publiek, te voetballen, maar dat soort sentimenten is aan mij nooit zo besteed. Ik vergelijk dat met het kussen van of wijzen naar het embleem door spelers die tegenwoordig veelal passant zijn.
+3/-8

 
2 jaar geleden
Idd zag vorig jaar het voetbal er vaak niet uit, maar de intentie van pressing en snel omschakelen was er altijd, dat gaande het seizoen steeds beter werd. Ik ben er altijd vanaf het begin overtuigd van geweest dat dit uiteindelijk eruit zou komen, dit is nl. hoe modern voetbal gespeeld wordt. Dat Ramalho kwam, van Ginkel en Götze herstelden, hielp daar enorm bij.De grootste exponent hiervan is Klopp met Liverpool 2019, niet toevallig n trainer uit dezelfde school als Schmidt. Mbt Schmidt, ik denk dat Schmidt voor geld niet zo snel te verleiden is, wel voor een uitdaging. Die zal er in de toekomst ook wel komen,aar zijn werk is hier nog lang niet klaar.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Het ziet er momenteel idd prima uit, maar wij hebben nog niks hè. Ik ben altijd enigszins gereserveerd. Eerst zien, dan geloven. Uiteraard hoop ik dat de man slaagt. Zou geweldig zijn. Ik behoorde ook niet bij "het kamp" alhier dat de man weg wilde hebben. Hopelijk mooie slotweek van 1e blok met 3 succesvolle retourtjes Eindhoven!
+1/-1

 
2 jaar geleden
Nee, we hebben nog niks en misschien halen we de CL niet en misschien lukt het dit seizoen nog niet om kampioen te worden, kan maar zo. Dan nog zijn we 3 keer beter dan voordat Schmidt kwam. Of ben je dat alweer vergeten?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Niks is niks.

Nada is noppes.

Zijn geen gradaties in.

Alleen #1 telt.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik word toch een stuk vrolijker van de niks van afgelopen seizoen dan de niks van het jaar daarvoor.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Kinderhand?

Europees ging het nog enigszins, hoewel de kansloze afstraffingen in Griekenland hard aankwamen.

Wat betreft de competitie konden alleen beide wedstrijden tegen de uiteindelijke kampioen ermee door. Voor de rest af & toe een helftje hier & een helftje daar. Gauw vergeten.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Tis te hopen @killer, 3 succesvolle resultaten zou n enorme boost geven voor het vertrouwen dat we goed bezig zijn(maar dat is ook denk ik :) ).
+1/-0

 
2 jaar geleden
Hopelijk houdt horror Huug zich afzijdig.
+1/-0

 
2 jaar geleden
We hebben dit seizoen de allermeeste prijzen van alle Nederlandse clubs gewonnen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik zit steeds meer relaxed naar psv te kijken... Dat is lang geleden. Er straalt vertrouwen en plezier uit.
Ook lang geleden. Team spirit. Ook lang geleden. Hoop echt dat het dinsdag de goede kant oprolt. Super belangrijk. Maar heb nu wel meer vertrouwen in deze trainer gekregen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage