Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV op halve kracht eenvoudig voorbij Cambuur

21 augustus 2021 21:57
Foto: Pro Shots

PSV op halve kracht eenvoudig voorbij Cambuur; image source: Pro Shots

PSV heeft zaterdag een simpele zege behaald tegen Cambuur. In het Philips Stadion werd met 4-1 gewonnen. Davy Pröpper, Eran Zahavi, Noni Madueke en Olivier Boscagli zorgden voor de doelpunten.

Een flink gewijzigd PSV begon vrij slap tegen de promovendus. Cambuur kreeg in het eerste kwartier dan ook een paar kleine mogelijkheden, maar Joël Drommel kon zonder veel problemen zijn doel schoon houden.

De eerste keer dat PSV gevaarlijk werd was het direct raak. Na ruim een kwartier spelen kopte Davy Pröpper uit een hoekschop de 1-0 binnen. Enkele minuten later volgde ook direct de 2-0. Na een schitterende aanval had Eran Zahavi zijn eerste competitiedoelpunt van het seizoen te pakken.

Het vertrouwen in een goed resultaat leek bij Cambuur direct verdwenen waardoor PSV volop kon blijven aanvallen. De ploeg van Roger Schmidt kreeg nog wel een paar kansjes, maar doelpunten vielen er niet meer voor rust.

In de tweede helft was het wel al snel weer raak. De net ingevallen Noni Madueke wist na twee minuten de 3-0 binnen te werken.

Het tempo ging direct flink omlaag, al kwamen er nog steeds genoeg mogelijkheden voor PSV. Cambuur werd echter ook gevaarlijk en dat leidde halverwege de tweede helft dan ook tot een tegendoelpunt.

Het spelbeeld veranderde niet veel. Beide ploegen kregen kansen, waarbij Drommel vlak voor tijd met een uitstekende redding een tweede tegentreffer voorkwam.

Het duel leek te eindigen in een 3-1 zege, maar diep in blessuretijd schoot Olivier Boscagli met een harde pegel de 4-1 tegen de touwen.




Discussieer mee op de forums


Tags

cambuur boscagli drommel eran madueke zahavi competitiedoelpunt kansjes pegel promovendus roger schmidt schoon simpele slap spelbeeld tegendoelpunt voorkwam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte