Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Pröpper: 'Het was al lang geleden dat ik heb gescoord, dus ik ben er blij mee'

21 augustus 2021 23:12

Davy Pröpper was in gesprek met ESPN blij met zijn doelpunt. "Het was al lang geleden dat ik heb gescoord, dus ik ben er blij mee. Ook omdat het de 1-0 was en hopelijk maak je de wedstrijd dan iets makkelijker", aldus Pröpper. "Zij deden het wel leuk, daar hadden we af en toe iets moeite mee. Uiteindelijk hadden we wel wat meer moeten scoren."

De middenvelder vond het lastig de vraag te beantwoorden of het voor hem bevrijdend gaat werken dat hij nu scoorde. "Ik voelde me al goed. Als het zo ver is, ben ik er klaar voor", zo gaf hij aan. "Maar het is altijd lekker als je scoort. Het was al lang geleden en het blijft toch een van de mooiste dingen in voetbal."

Pröpper ziet zichzelf wel als basisspeler van PSV. "Maar er is veel concurrentie natuurlijk. Er lopen veel goede spelers rond hier", zei hij daarover. "Op dit moment is het nog niet zo ver. Ik moet zeggen dat ik vorig jaar ook niet heel veel heb gespeeld, dus geef het nog even de tijd."




Tags

beantwoorden espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat sparta teze til tillman