Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Bruma speelde een erg goede wedstrijd en was betrokken bij veel aanvallen'

21 augustus 2021 23:36

In gesprek met ESPN gaf Roger Schmidt aan dat Bruma terecht was verkozen tot Man of the Match. "Hij verdiende het. Hij speelde een erg goede wedstrijd en was betrokken bij veel aanvallen", aldus Schmidt. "Hij gaf een assist en creëerde nog eens drie of vier goede kansen met zijn passes. Het was een goede wedstrijd vond ik."

De trainer maakte ook een compliment richting Cambuur. "Aan het begin van het seizoen is het altijd lastig om te spelen tegen een ploeg die gepromoveerd is. Dan zijn ze vol gemotiveerd en ze hebben het vandaag ook gewoon goed gedaan", zo gaf hij aan. "Ze maakten het voor ons lastig, maar desondanks konden we voldoende scoren. We creëerden een paar grote kansen. We hadden ons doel alleen schoon moeten houden. Dat je aan het eind nog moest vrezen is onnodig."

Schmidt verwacht dat de schade bij Noni Madueke mee lijkt te vallen. "Het was een erg harde tackle. Als de VAR bij zulke momenten al niet ingrijpt, heb je er helemaal niets aan", zei hij daarover.




Tags

schmidt bruma roger cambuur creeerde creeerden espn madueke match schoon var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage