Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Perez: 'Ik vind PSV echt heel erg goed spelen'

22 augustus 2021 19:36

In Dit was het Weekend op ESPN was Kenneth Perez vol lof over het spel van PSV. "Het is heerlijk. Vorig jaar hadden ze moeite met bijna iedere tegenstander. De tegenstander kreeg vaak de eerste en soms zelfs ook de tweede grote kans. Uiteindelijk scoorde PSV dan wel en werd het 2-0 of 3-0 ofzo. Ze voetballen nu alleen zo makkelijk. Ze winnen hun wedstrijden gewoon super easy."

Perez ging verder: "Er zit vertrouwen in dit team. Tegen Cambuur ook nog eens met vijf andere spelers. Het is echt heerlijk voetballen. Dit hebben we tijden niet bij PSV gezien. Het was altijd afwachten en dan kijken. Ik vind PSV echt heel erg goed spelen. Heel makkelijk. Natuurlijk was het tegen Cambuur dat weinig tegenstand bood, maar als je ziet hoe bedrijvig ze zijn en hoe dynamisch dit elftal is. Het is gewoon heel erg leuk om naar te kijken."




Tags

perez cambuur bedrijvig easy espn ofzo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte