Transparent
Inloggen
Sluiten

Sloveen Slavko Vinčić fluit PSV - Benfica

23 augustus 2021 11:18

De UEFA heeft voor de return tussen PSV en Benfica wederom een ervaren scheidsrechter aangesteld. De Sloveen Slavko Vinčić zal het duel in het Philips Stadion in goede banen moeten gaan leiden. Vinčić floot twee keer eerder een duel van PSV. In 2014 was hij de scheidsrechter toen PSV in de groepsfase van de Europa League met 1-0 wist te winnen van St Pölten, terwijl hij ook de leidsman was in 2018 toen PSV in de groepsfase van de Champions League met 2-2 gelijk speelde tegen Tottenham Hotspur.

Vinčić was afgelopen zomer ook actief op het EK. Daarin floot hij twee groepswedstrijden, waaronder Zwitserland - Turkije met Yvon Mvogo als reserve op de bank. Zijn toernooi eindigde met de kwartfinale tussen België en Italië, die uiteraard werd gewonnen door de latere kampioen.




Tags

vincic benfica slavko sloveen belgie leidsman mvogo polten tottenham turkije uefa yvon zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage