Transparent
Inloggen
Sluiten

Mario Götze: 'Het zal nu een wedstrijd worden die om alles of niets draait'

23 augustus 2021 15:42

Op de persconferentie van maandag gaf Mario Götze aan een compleet andere wedstrijd te verwachten dan vorige week in Lissabon. "We beginnen weer op nul, maar we weten dat we zullen moeten scoren om door te kunnen gaan. Het wordt daarom een andere wedstrijd", aldus Götze. "We kennen ze nu een beetje door de wedstrijd van vorige week, maar het zal nu een wedstrijd worden die om alles of niets draait. Daar moeten wij klaar voor zijn."

In wat voor formatie Benfica aan zal treden weet de Duitser niet. "Wellicht kiezen ze er voor door met vijf man achterin te spelen en te loeren op de counter, maar misschien kiezen ze juist voor het balbezit", zo gaf hij aan. "Ze kunnen het allebei en kunnen op beide manieren gevaarlijk worden. We moeten voor allebei gewapend zijn."




Tags

gotze benfica counter gewapend lissabon loeren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte