Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Beide teams verdienen in de groepsfase te komen, maar er kan er maar één naar toe'

23 augustus 2021 16:12

Roger Schmidt kijkt uit naar de return tegen Benfica. Dat gaf de trainer aan op de persconferentie van maandagmiddag. "We hebben vorig seizoen hard gewerkt om de kans te krijgen om in de Champions League te kunnen spelen. In de voorbereiding is de focus ook daar volop geweest. We zijn nu heel dicht bij", aldus Schmidt. "In het stadion zullen we alles moeten geven wat we hebben. We zullen strijden en moeten goed voetballen tegen een sterke tegenstander. Beide teams verdienen in de groepsfase te komen, maar er kan er maar één naar toe. Wij willen diegene zijn."

De trainer verwacht wederom een zware wedstrijd. "Ik verwacht een wedstrijd met de hoogste intensiteit en de volledige focus van beide ploegen. Ik verwacht een wedstrijd die tot de laatste seconde van de wedstrijd spannend zal blijven", zo gaf hij aan. "Na morgen ligt een van de ploegen uit de Champions League. Natuurlijk kun je dan in de Europa League spelen, maar als je zo dicht bij de groepsfase van de Champions League bent wil je ook daar in gaan spelen."




Tags

schmidt roger benfica diegene intensiteit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte