Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco van Ginkel: 'We hebben een paar kansjes gehad, maar het was net niet'

25 augustus 2021 00:15

In gesprek met RTL7 baalde Marco van Ginkel enorm van de uitschakeling. "Het is heel zuur", aldus Van Ginkel. "Een lang gedeelte speelden we tegen tien man. In de rust zeiden we dat we vertrouwen hadden en we die goal zouden maken. Je weet dat ze moeier worden en je de bal moet laten gaan. We hebben een paar kansjes gehad, maar het was net niet."

Het lukte PSV uiteindelijk niet om Benfica kapot te spelen. "We maakten af en toe ook zelf de fouten. We moesten de bal snel rond tikken, maar dat hebben we te weinig gedaan", zo gaf hij aan. "Op het laatst hadden we ook weinig ideeën om nog een goal te maken. Ik zou zelf een paar man naar voren gooien, maar dat is weinig gebeurd. De grote jongens bleven achterin staan. Je moet toch wat forceren en dat hebben we niet gedaan."

Zelf werd de aanvoerder ook gewisseld. "Ik ben er niet blij mee, maar het is zo", zei hij daarover.




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel kansjes baalde benfica moeier zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage