Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'In voetbal krijg je niet altijd wat je verdient'

25 augustus 2021 00:23

Roger Schmidt gaf in gesprek met RTL7 aan dat het tegen Benfica een erg lastige wedstrijd was. "Er waren vooral veel duels en heel weinig kansen, maar dat is normaal in zo'n wedstrijd", aldus Schmidt. "Na de rode kaart werd het moeilijk. Zij verdedigden met veel spelers. Wij probeerden de oplossing te vinden. We hebben een paar kansen gehad, maar die moet je uiteindelijk wel benutten. Daarom liggen we er nu uit."

De trainer was het niet eens met de kritiek over zijn keuzes. "Overall hebben we een uitstekende kwalificatie gespeeld. In zes wedstrijden hebben we als team uitstekend gespeeld", zo gaf hij aan. "Als team hebben we het steeds goed gedaan, ook vandaag waren we weer de betere. Maar in voetbal krijg je niet altijd wat je verdient. Dat hoort er helaas bij. Het gaat om het resultaat en dat was nu niet in ons voordeel."

Schmidt vond niet dat hij zijn ploeg anders had moeten laten spelen. "Wij hebben een ploeg die voetballend tot de kansen moeten komen. Wij hebben niet de spelers met fysieke aanvallers die uit voorzetten hun doelpunten kunnen maken", zei hij daarop. "Dat we kunnen scoren hebben we in de andere wedstrijden al laten zien. Het was lastig vandaag, maar we hebben zeker drie topkansen gehad. Daarvan moet er tenminste eentje zitten, zo simpel is het."




Tags

schmidt roger benfica kwalificatie overall topkansen verdedigden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage