Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Het is altijd lekker om snel de score te openen'

28 augustus 2021 23:23

Cody Gakpo was in gesprek met ESPN blij met zijn doelpunt. "Het was een mooie goal. Het is altijd lekker om snel de score te openen", aldus Gakpo. "We kregen er daarna alleen wel snel twee om de oren. Dat was minder. Maar die goal zat er goed in."

Volgens de aanvaller was PSV niet scherp genoeg in de duels. "Het was een beetje twijfelen in het vooruit stappen of toch blijven staan", zo gaf hij aan. "Groningen is gewoon een goede ploeg. Zij krijgen de kansen en maken het dan af. Dat hebben we gewoon aan onszelf te wijten. Maar daarna herstellen we het wel goed."

De hoekschoppen lijken opeens een wapen te zijn bij PSV. "André Ramalho kan natuurlijk goed koppen en ook de voorzetten zijn ook wel beter denk ik", zei Gakpo daarover. "Het lijkt alsof we nu iets meer een idee hebben voor de goal. Vorig jaar deden we soms maar wat. Nu komen we voor de wedstrijden meer bij elkaar hoe we het precies willen doen."




Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo cody espn groningen ramalho wapen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte