Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Je zag aan de spelers dat het niet makkelijk was vandaag'

28 augustus 2021 23:29

In gesprek met ESPN was Roger Schmidt het niet eens met de opmerking dat de wedstrijd tegen Groningen lastig was vanwege de uitschakeling tegen Benfica. "Dat had er niets mee te maken. We speelden nu al onze tiende wedstrijd in vijf weken en dat aan het begin van het seizoen. We zijn in de voorbereiding eigenlijk al begonnen met de echte wedstrijden", aldus Schmidt. "Je zag aan de spelers dat het niet makkelijk was vandaag. Het was zeker niet perfect, maar we waren wel in staat om te winnen door een goede mentaliteit, wilskracht en door hard te werken. Ik ben blij met de prestatie van mijn ploeg."

Gevraagd werd naar de hoekschoppen van PSV. "Soms is het gewoon lastig om uit corners te scoren. Je traint er dan een hoop op, maar het doelpunt valt dan niet", zo gaf hij aan. "Soms lijkt het juist heel makkelijk. Een goede voorzet, een goede loopactie, een goede kopbal en het is een doelpunt. We hebben de spelers om die doelpunten te maken. Zeker André Ramalho is sterk in de lucht. Hopelijk lukt dit in de komende weken weer."




Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt roger benfica corners espn groningen lucht ramalho wilskracht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte