Transparent
Inloggen
Sluiten

'Meerdere clubs informeerden naar huur Ritsu Doan, onbespreekbaar voor PSV'

31 augustus 2021 23:13 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Meerdere clubs informeerden naar huur Ritsu Doan, onbespreekbaar voor PSV"; image source: Pro Shots

Meerdere clubs hebben dinsdag geprobeerd om Ritsu Doan op huurbasis over te nemen van PSV. Dat meldt clubwatcher Rik Elfrink. Voor PSV was een nieuwe tijdelijke transfer van de Japanner echter niet bespreekbaar. De middenvelder blijft daarom gewoon bij PSV. Eerder werd al bekend dat drie Duitse clubs met het management van Doan hadden gesproken, maar zij wilden niet voldoen aan de vraagprijs van PSV voor een directe transfer.




Tags

doan huur informeerden bespreekbaar elfrink

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Heerlijke dagen dit, ik blijf maar verversen en hopen en wachten op de nodige versterkingen. Welke verdediger en middenvelder tovert John in de laatste 3 kwartier nog uit de hoge hoed, wie vertrekken er nog meer na Viergever. Er moet nog heel veel gebeuren in heel weinig tijd. Leuk leuk leuk. Even on topic. Doan vond ik best aardig spelen bij ons en heeft volgens de berichten helemaal geen slecht seizoen gedraaid in Duitsland. Ik denk dat hij een heel stuk beter is dan Mauro en Thomas, dus heel erg is het niet dat hij blijft. Een van die andere twee mag nog wel vertrekken, het wordt wel erg druk op het trainingsveld.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Denk dat het wel gedaan is met de inkomende transfers. Misschien word er nog iets lastminute verhuurd! Ik duik iig mijn bedje in. Lees morgen wel wat het nog eventueel geworden is! Een mooi dagje voor.ons PSV iig!
+1/-0

 
2 jaar geleden
In alle eerlijkheid, als dit het is, is ook deze transferperiode een enorme faal. Op Mo na is er geen rotzooi opgeruimd en voor Dumfries en Rosario, toch twee basisspelers vorig jaar, is geen vervanging gekomen. Op RB hebben we momenteel niets dat voldoet en voor Sangaré is er ook geen stand in, al kan Pröpper daar ook spelen. Ik blijf nog ff hopen......
+2/-4

 
2 jaar geleden
Een enorme faal zelfs :denk De onzin wordt met de dag weer groter hier
+4/-0

 
2 jaar geleden
Nou nou nou. We hebben met Ramalho, Pröpper, Van Ginkel en Vinicius vier directe versterkingen gehaald. Dan kun je moeilijk spreken van een faal. Verder zijn er genoeg hier die Rosario ook rotzooi vinden. Daarnaast is er met Fein, Baumgartl, Piroe en Sadilek ook echt wel wat middelmaat vertrokken.
+3/-1

 
2 jaar geleden
We wisten dat Dumfries zou vertrekken en hebben gewoon geen rechtsback. Ik zal het herhalen. Dat Dumfries zou vertrekken weten we al sinds het begin van vorig seizoen en we hebben nu geen rechtsback. Dus ja faal, kan er echt helemaal niks anders van maken. Ook voor Sangaré is er geen back-up. Bruma is er nog, maar lijkt gelukkig toch nog nuttig te worden. Gelukkig is er een spits bij gekomen, maar onze selectie bestaat nog steeds uit maximaal 16 spelers die aan het gewenste niveau voldoen. De rechtsbackpositie en de te smalle selectie met teveel net niet spelers gaat ons opbreken dit seizoen. Als het een keer niet loopt. zoals tegen Benfica, kan je helemaal niets. Fein was gehuurd, dat is geen hele knappe prestatie. Baumgartl en Sadilek zijn verhuurd, komen gewoon weer terug volgend jaar, net als bijvoorbeeld Luckassen. Er zijn zeker goede spelers gekomen, maar overall is het gewoon geen voldoende. Maar dat is mijn mening.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Redelijk wat middelmaat weg maar we blijven zitten met: Mauro, Luckassen, Thomas, Guti, Rigo om er een paar te noemen. Hoe zou je dergelijke spelers willen betitelen?
+1/-0

 
Vooral weer lekker doorslaan ja :D

Je hebt Van Ginkel definitief vastgelegd, die vorig jaar vanwege zijn blessure en het herstel daarvan pas aan het eind van het seizoen daadwerkelijk inzetbaar was. Pröpper is gekomen voor het middenveld. Met Drommel is natuurlijk een verbetering ten op zichte van Mvogo, Ramalho is een absolute TOPtransfer. Met Vinicius haal je een tweede spits binnen. Je hebt nu een back-up voor de backposities wat er vorig jaar niet was.

Nee, PSV heeft inderdaad enorm gefaald :slaap
+4/-2

 
2 jaar geleden
Omgaan met teleurstelling kun je leren, verwachtingspatroon bijstellen ook.
+2/-0

2 jaar geleden
Dat ze Thomas of Mauro Jr maar verhuren. Doan heb ik meer vertrouwen in
+1/-0

 
2 jaar geleden
Een speler verhuren terwijl zijn contract afloopt na dit seizoen. Geweldig idee ja
+3/-0

2 jaar geleden
Mooi. Duidelijkheid. Wij zijn geen videotheek. Dan moet je hem wel laten mee rouleren. Hem ook af en toe de kans geven. Wedstrijden genoeg daarvoor.
+1/-0

2 jaar geleden
Nou inpassen dan,en dan gaan we zien wat hij waard is.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage