Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo met Nederlands elftal gelijk tegen Noorwegen

1 september 2021 22:36
Foto: Pro Shots

Cody Gakpo met Nederlands elftal gelijk tegen Noorwegen; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal heeft woensdag niet weten te winnen van Noorwegen. Na een zwakke wedstrijd eindigde het duel in Oslo in een 1-1 gelijkspel. Cody Gakpo maakte zijn basisdebuut in Oranje en speelde de hele wedstrijd. Joël Drommel kreeg geen speeltijd.

Zaterdagavond speelt Oranje in het Philips Stadion de volgende WK kwalificatiewedstrijd. Montenegro is dan de tegenstander.




Discussieer mee op de forums


Tags

cody gakpo noorwegen oranje basisdebuut drommel montenegro oslo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Wat een ontzettend matige pot. Helaas ook van Cody.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Tis ook maar een matig 11tal
+1/-0

2 jaar geleden
Jammer dat Haaland er niet 2 maakt (paal meen ik) en dat Turkije het thuis wederom weggeeft in slotfase. Oranje zal Qatar wel halen, vrees ik.
+3/-5

 
2 jaar geleden
Dat WK in Qatar gaat tenenkrommend worden. Het gaat een heel raar gedoe worden als de competities en EL + CL 2 maanden worden stilgelegd,
Ik ben benieuwd of er nog grote onthullingen over naar buiten gaan komen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Belachelijk dat alles stil ligt voor dat corrupt tournooi en alles wat er bij betrokken is. Ik zal er ook niet rouwig om zijn als ze het niet redden en lekker thuis blijven!
+2/-0

2 jaar geleden
Dat was niet best. Gelukkig maakt je een mazzel goaltje en mist Haaland op een mm. Turkije ook nog eens 2-2 in de 98ste minuut. Het geluk lacht ons toe vandaag. Komende twee wedstrijden afmaken die hap. Ongelooflijk dat je met zo'n aanval zo weinig creëert. Gakpo was trouwens niet de enige die buitenspel ophief, maar het was wel heel knullig. De backs waren van PSV niveau, dus we kunnen mee om de titel dit jaar.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Enigszins offtopic: Eran Zahavi fenomeen, hattrick.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Goed voor het vertrouwen. Het is wel tegen Faeröer met alle respect.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Wel de allereerste PSV'er ooit die een hattrick maakt op de Færöer Eilanden.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Ongekend, hij rijgt record na record aan elkaar.
+1/-0

 
Ik heb die eerste twee goals van Zahavi nu voorbij zien komen. Weinig keepers die ze gepakt zouden hebben. Die zaten er allebei heerlijk in.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik vind het voetbal met Depay in de spits er altijd wat vreemd uit zien.
Kluivert en Bergkamp waren echte spitsen waar je een elftal omheen kon bouwen, maar Depay wil zelf ook zwerven. Op een of andere manier vind ik het spel er dan vaak nogal rommelig uit zien. De lijnen ontbreken. En dan staan de backs nog op rechtsbuiten.
Bij PSV speelde Depay op links (zwervend), Luuk in de spits en Wijnaldum op 10.
Toen vond ik de rol van Depay prima ingevuld. Nu niet,
En Gakpo heeft een echte spits in het hart van de 16 nodig om op niveau te kunnen spelen.
+2/-0

2 jaar geleden
Vreselijk om na vorige week weer naar een team te moeten kijken dat anti-voetbal speelt en er nog (enigszins) de winst mee behaald. Al die belangen en al dat geld maken dat voetbal inmiddels een vreselijke kijksport is geworden. Als het tegen dat Montenegro niet beter wordt ben ik er voorlopig wel weer even klaar mee....
Trouwens : lekker wisselbeleid ook.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik zie toch liever het PSV van Roger spelen. Wat heb je zo aan al dat balbezit van F. de Jong? Wat een gebrei. Jammer dat Cody zo ook niet uit de verf komt.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje