Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Jong: 'Ik wil heel graag met Armando Obispo verlengen de komende weken'

4 september 2021 13:13 - PSV TV
Foto: Pro Shots

John de Jong: "Ik wil heel graag met Armando Obispo verlengen de komende weken"; image source: Pro Shots

PSV gaat in de komende weken proberen het contract van Armando Obispo te verlengen. Dat geeft directeur voetbalzaken John de Jong aan in gesprek met PSV TV. "Hij is ontzettend goed beginnen dit seizoen. Hij tikt echt tegen de basis aan en ontwikkelt zich sterk", aldus De Jong. "Hij past goed in het team en heeft volgens mij een goede klik met Oli en Ramalho. Dat is een speler die ik heel graag wil verlengen de komende weken en langer wil behouden voor ons."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong armando obispo oli ramalho tikt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik zie hem ook graag verlengen. Het wisselbeleid van de trainer heeft wat nadelen tav de basis-11 maar hierdoor hebben de bankzitters wel veel meer mogelijkheden om zich te laten zien, en zich door te ontwikkelen. Dat is ook geld verdienen.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Dat is dus precies wat ik hier nooit lees, wel vaak commentaar op Schmidt's wisselbeleid. Je maakt je bank gewoon sterker/meer ervaren, waardoor je ook meer mogelijkheden als trainer gaat krijgen in het vervolg.
Dat ze ook nog 'meer waard' worden is dan ook een extraatje.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Ik vind het wisselbeleid van Schmidt in ieder geval interessant.
Volgens mij houdt hij heel goed de fitheid van de spelers in de gaten en wil hij gaan wisselen vóórdat spelers echt diep in het rood komen. Dit ivm minder kans op blessures omdat een speler al tegen de verzuring aan zit, of om te zorgen dat binnen de 2/3 dagen de speler verder hersteld kan zijn voor de volgende wedstrijd, en om te voorkomen dat spelers hun man gaan laten lopen.
Daar heb ik veel begrip voor, en ik vind ook het vaak laten invallen van jonge spelers gunstig. De oudere spelers zouden daar meer begrip voor moeten hebben want zij zijn ook met invalbeurten groot gemaakt.
Het enige dat ik niet zo zie zitten is het wisselen 2 minuten voor tijd als je toch al 3-0 voor staat, en zijn wisselbeleid tegen Benfica. Ik had 15 voor tijd Sangare en Zahavi centraal in de spits gezet, en kleine jongens als Bruma en Vertessen op de bank gelaten. Trainer bleef 90 min lang plan A uitvoeren, terwijl plan-A niet werkte, en ik zat te wachten op plan-B.
+1/-0

2 jaar geleden
Armando Obispo : ‘ik wil dolgraag bijtekenen bij mijn 1e liefde, zeker nu ik veel speelminuten krijg’.
+7/-0

 
2 jaar geleden
Neem aan dat jij dit bedacht hebt?? Ik heb het hem iig nog niet horen zeggen😉👊
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik ga ervan uit dat dit snel zal volgen. Die jongen krijgt waar hij naar op zoek is. Of zou hij echt voor de poen willen gaan?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Laten we het hopen dat ie op zoek is naar speeltijd! Die heeft ie nu meer dan voldoende. De verleiding naar het grote geld blijft altijd! Voor iedereen beter als ie lekker bijtekent en zijn kwaliteiten meer ontwikkeld en nog beter word.
+1/-0

2 jaar geleden
Best moeilijk om de naam van iemand op de juiste manier te schrijven.
+1/-0

Armando, je hebt een paar jaar geleden, toen je geblesseerd naast ons zat op de tribune bij jong PSV, en wij de opmerking maakte 'hier zit de laatste man van PSV voor de komende 10 jaar', en jij antwoorde 'ik hoop het, zou mooi zijn', nou hier komt je kans grijp hem en maak ons blij.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage