Transparent
Inloggen
Sluiten

Olivier Boscagli: 'Ik ging gewoon voor mijn kans'

12 september 2021 01:03

In gesprek met ESPN gaf Olivier Boscagli aan dat het zeker geen makkelijke overwinning was tegen AZ. "We speelden tegen een erg goede ploeg", aldus Boscagli. "We hadden dit ook al verwacht. Ze zijn een paar spelers kwijt geraakt, maar hebben nog steeds veel kwaliteit. Het was moeilijk voor ons, maar we hebben het als team gedaan. Dat is het belangrijkste."

De Fransman werd direct gevraagd naar zijn doelpunt. "Ik ging gewoon voor mijn kans. Ik had geluk, want die bal ging er perfect in", zo gaf hij aan. "Ik ben er heel erg blij mee. Hij zit er heel mooi in. Maar ik wil er nu ook meer. Deze was wel mooier dan die tegen Cambuur, maar ik ben blij dat ik twee mooie goals heb gemaakt."

Boscagli stond tegen AZ op het middenveld. "Ik doe er alles aan om de trainer blij te maken. Ibrahim Sangaré is geblesseerd en de trainer weet dat ik ook op deze positie kan spelen", zei hij daarover. "Op het middenveld kan ik vaker aanvallen, maar mijn eerste positie is natuurlijk wel achterin. Maar ik vind het ook heel leuk om op deze plek te spelen."




Discussieer mee op de forums


Tags

boscagli cambuur espn fransman sangare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje