Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Real Sociedad is meteen een uitdaging aan het begin van de groepsfase'

15 september 2021 14:30

Roger Schmidt verwacht donderdag een zware wedstrijd tegen Real Sociedad. "Het is een heel goede ploeg. Ze hebben heel veel individuele kwaliteit en aanvallend veel wapens", aldus Schmidt. "Tactisch gezien spelen ze heel aanvallend, maar zijn ze verdedigend ook heel georganiseerd. Ze krijgen niet veel doelpunten tegen, dus in mijn ogen meteen een uitdaging aan het begin van de groepsfase."

De trainer weet niet of Real Sociedad ook de zwaarste tegenstander is van de groep. "Ook AS Monaco heeft een heel goede ploeg, maar Sociedad is momenteel wel in betere vorm", gaf hij aan. "Zij zijn in de competitie beter begonnen, maar beide ploegen hebben wel een hoog niveau. Het is voor ons een uitdaging om bij een van de twee ploegen te zitten die doorgaan naar de knock-out ronde."




Tags

sociedad schmidt roger monaco wapens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage