Transparent
Inloggen
Sluiten

Mario Götze: 'Als we hadden gewonnen zou ik hebben genoten'

17 september 2021 00:28

Mario Götze gaf in gesprek met ESPN niet genoten te hebben van de wedstrijd. "Als we hadden gewonnen zou ik hebben genoten. Helaas was het maar een punt in eigen huis, dus het is niet ideaal", aldus Götze. "We hebben te makkelijk twee doelpunten tegen gekregen. We verloren veel te veel ballen op gevaarlijke plekken en dat mag niet gebeuren. Dat was niet goed van ons, maar uiteindelijk hebben we denk ik wel een goede wedstrijd gespeeld. Zeker in de tweede helft hebben we kansen gehad, maar helaas konden we de derde treffer niet maken."

Dat PSV zo vaak de bal verloor lag zowel aan de ploeg zelf als aan het spel van Real Sociedad. "We hadden het zeker beter moeten doen", zo gaf hij aan. "Je mag ook gewoon niet zo makkelijk twee doelpunten tegen krijgen. Drie doelpunten maken is altijd lastig. Uiteindelijk hebben we het in de tweede helft heel goed gedaan. We konden helaas niet meer scoren, maar dat had wel gemoeten."

Götze geniet van het samenspelen met Cody Gakpo. "Hij is een fantastische voetballer. Hij kan op sommige punten zeker nog beter worden, maar hij heeft heel veel potentie", zei hij daarover. "Ik hou er van om met hem te mogen spelen."
Discussieer mee op de forums


Tags

gotze espn gakpo geniet gevaarlijke samenspelen sociedad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

basarnhem bayern benfica berghuis blind brobbey corona covid dortmund feyenoord gakpo galatasaray gevaccineerden haller nederland ongevaccineerden overheid oversterfte pec polarisatie sangare schmidt sir tinus vaccin vaccinatie vaccinaties vaccins vitesse zahavi