Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Ik ben zeker onder de indruk over hoe PSV zich dit seizoen presenteert'

17 september 2021 15:44

Feyenoord-trainer Arne Slot was vrijdag op de persconferentie vol lof over het spel van PSV. "Ze jagen de tegenstander over het hele veld af en hebben over het algemeen ook heel veel de bal. Als ze hem dan niet hebben, zetten ze heel hoog druk", aldus Slot. "Er was één uitzondering en dat was vorige week in Alkmaar, want toen heb ik AZ uitstekend onder de druk zien uitvoetballen. Maar het is dan wel een team dat het voor elkaar krijgt om helemaal geen kansen weg te geven."

Slot is dan ook onder de indruk van PSV dit seizoen. "Als je 0-4 bij Ajax wint en 0-3 bij AZ zijn dat klinkende cijfers", zo gaf hij aan. "Ondanks dat de wedstrijd in Alkmaar misschien niet dat wedstrijdbeeld had, zie je ook meteen dat PSV ook heel goed is om van een minieme kans een goal te maken. Ze hebben vier spelers voorin die goals kunnen maken en niet alle clubs in de Eredivisie kunnen uit dezelfde omstandigheden daaruit scoren. Daarnaast hebben ze een team dat keihard werkt om het voetballen van de tegenstander onmogelijk te maken."
Tags

slot arne alkmaar eredivisie feyenoord jagen klinkende minieme uitvoetballen wedstrijdbeeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez basarnhem bayern benfica berghuis blind boek corona covid dortmund feyenoord galatasaray gevaccineerden haller nederland ongevaccineerden overheid oversterfte pec polarisatie sangare schmidt sir tinus vaccin vaccinatie vaccinaties vaccins vitesse zahavi