Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Feyenoord is denk ik beter dan vorig seizoen'

18 september 2021 17:45

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Roger Schmidt aan dat Feyenoord in zijn ogen beter is dan vorig seizoen. "Ze hebben een duidelijk idee van spelen. Ze kunnen de boel gesloten houden en hebben offensief een aantal goede spelers", aldus Schmidt. "Wij moeten een aantal dingen verbeteren na donderdag, hoewel ik vind dat we een goede wedstrijd hebben gespeeld."

Schmidt overweegt voor de wedstrijd een paar wisselingen door te voeren. Het is alleen niet duidelijk of hij dat bij de aanvang al zal doen of pas tijdens de wedstrijd. "We hebben zondag een goed uitgeruste ploeg nodig om thuis het beste van onszelf te laten zien. We zijn in goede vorm en hadden een teleurstelling te verwerken omdat we tegen Sociedad niet wonnen", zo geeft hij aan. "De sfeer in ons stadion was fantastisch. Wat we van onszelf verwachten konden we in de praktijk brengen en tegen Feyenoord moeten we weer klaar zijn. Het is een enorm belangrijke wedstrijd, die goed voor het zelfvertrouwen kan zijn."
Tags

schmidt feyenoord roger aanvang offensief sociedad wisselingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

basarnhem bayern benfica berghuis blind brobbey corona covid dortmund feyenoord gakpo gevaccineerden haller kwetsbaar monaco nederland ongevaccineerden overheid oversterfte pec polarisatie sangare schmidt sir vaccin vaccinatie vaccinaties vaccins vitesse zahavi