Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco van Ginkel: 'Het was misschien niet top vandaag, maar je wint hem'

22 september 2021 21:47

In gesprek met ESPN was Marco van Ginkel opgelucht na de winst tegen Go Ahead Eagles. "Dit is lekker. Het was misschien niet top vandaag, maar je wint hem", aldus Van Ginkel. "Soms heb je van die wedstrijden die je over de streep moet trekken. Nu maak je in die laatste vijf minuten een goal. Het was niet top, maar ik ben wel blij met die overwinning."

Voetballend had PSV het heel lastig in Deventer. "Vooral in de eerste helft stonden we positioneel niet goed. Het middenveld haalden ze groot uit elkaar, waardoor de tweede ballen steeds voor hun waren. Ryan Thomas en ik hadden het daar heel lastig in de grote ruimte. Eagles deed dat heel goed.", zo gaf hij aan. "Aan de bal waren we heel slecht. Veel slechte passes ook. In de tweede helft stonden we positioneel veel beter met een verdedigende middenvelder en de punt naar achter. In de omschakeling word je dan een paar keer gevaarlijk."

De aanvoerder kreeg de vraag of hij nog geloof had in de winst. "Je moet gewoon nooit opgeven. Dat was in de voorgaande jaren ook altijd. Zo zie je maar, hij hoeft maar een keer goed te vallen en hij gaat er in", zei hij daarop.
Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel eagles positioneel deventer espn omschakeling opgelucht opgeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

basarnhem bayern benfica berghuis blind brobbey corona covid dortmund feyenoord gakpo gevaccineerden haller kwetsbaar monaco nederland ongevaccineerden overheid oversterfte pec polarisatie sangare schmidt sir vaccin vaccinatie vaccinaties vaccins vitesse zahavi