Transparent
Inloggen
Sluiten

De Willy & René podcast: “Roger Schmidt zou basketbalcoach moeten worden”

27 september 2021 19:55 - De Willy & René podcast

In hun derde podcast nemen Willy en René alweer een moeizame PSV-week onder de loep. Maar ook nemen de gebroeders ons mee de grens over. Wat kan PSV allemaal leren van het Amerikaanse basketbal? Waarom voetbalde René in het buitenland en Willy niet? Hoe liep Ren zijn Italiaanse droom uit op een nachtmerrie en wat deed hij om 8 uur ‘morgens in een voetbalstadion in Noord-Korea?
Tags

willy podcast basketbalcoach roger schmidt basketbal gebroeders korea loep morgens nachtmerrie ren voetbalde voetbalstadion

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
En jullie 2 zouden ze met verlaat pensioen moeten sturen. Dat eeuwige gezeik van jullie brengt helemaal niets en jullie zetten je club net zo voor l.l als die malloot uit Amsterdam genaamd Sjaak S.
+5/-1

 
4 weken geleden
Amen! Geen woord van gelogen.
+2/-0

 
4 weken geleden
Oneens. Die 2 hebben teveel voor PSV betekend om zomaar de mond te snoeren. Gun ze hun zegje. Net zoals wijlen Harry van Raaij vergund was in zijn laatste jaren. Over hun verbale bijdrage mag dan wel te twisten zijn. Maar de tweeling is/zijn wél beiden PSV-icoon, net zoals Sjakie Swart zulks is bij Ajax. Misschien hun woorden met klein korreltje zout nemen? Bij VI zouden ze het satire noemen.
+2/-1

 
4 weken geleden
Ik gun ze hun zegje maar kan ze zelden / nooit bespeuren op iets zinvols. De ene dag zijn ze lyrisch om vervolgens weer alles en iedereen af te branden 2 dagen later. Reageren als fans en niet als kenners.
+1/-1

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Ik snap wat jij bedoelt hoor. De teksten zijn ook vaak tenenkrommend. Dat geef ik ook geregeld (hier) aan. Aan de andere kant vind ik het ook prachtig dat 2 van die geweldige voetballers decennia na hun actieve carrière bij de club nog steeds fan zijn en hun betrokkenheid bij de club niet onder stoelen of banken steken. Willy kan je natuurlijk écht zien als een kind van de club die nooit is vertrokken. De rebelse René echter wel. Dus vind ik het ook wel weer iets hebben dat zij bij regelmaat hun muil opentrekken. Dat eea niet altijd constructief en slechts zelden serieus te nemen is, neem ik daarbij voor lief. Graag zelfs.

Gaan wij van bijvoorbeeld Madueke maar óók van Gakpo nier meemaken hoor. En dat is dan ook wel weer prima. Andere tijden.
+1/-0

4 weken geleden
Leuke podcast,en slaan imo wederom de spijker op zijn kop.
+2/-4

reactie verwijderdPSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez basarnhem bayern benfica berghuis blind boek corona covid dortmund feyenoord galatasaray gevaccineerden haller nederland ongevaccineerden overheid oversterfte pec polarisatie sangare schmidt sir tinus vaccin vaccinatie vaccinaties vaccins vitesse zahavi