Transparent
Inloggen
Sluiten

Joël Drommel: 'Ik ben heel blij met de overwinning en heb ook heel mooie goals gezien'

30 september 2021 22:38

Joël Drommel gaf in gesprek met ESPN aan een heel moeilijke week gekend te hebben. "Iedereen heeft gezien dat ik tegen Willem II een fout maakte. Ik voelde me heel erg schuldig", aldus Drommel. "We hadden door mij verloren. Ik probeer het dan in de volgende wedstrijd zo goed mogelijk te doen. Ik was vandaag een paar keer belangrijk. Ik ben heel blij met de overwinning en heb ook heel mooie goals gezien."

De doelman stond tegen Sturm Graz wel weer zelfverzekerd in het doel. "Gewoon hoe ik altijd speel, zo moest ik het laten zien", zo gaf hij aan. "Het is altijd lekker als je de eerste bal in de handen krijgt. Het ging wel aardig vond ik. Ik ben blij met de overwinning."

Drommel moest vooral in de tweede helft in actie komen. "Toen zij scoorden roken zij wat. Ze hadden toen één moment en die pakte ik goed", zei hij daarover. "Voor de rest op het eind alleen. Toen de 1-3 en 1-4 kwam was het klaar."




Discussieer mee op de forums


Tags

drommel espn graz roken sturm zelfverzekerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage