Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Vandaag maakten we uitstekende doelpunten en creëerden we goede kansen'

30 september 2021 23:01

In gesprek met ESPN was vooral erg blij met de winst tegen Sturm Graz. "We hebben een heel lastige wedstrijd gewonnen. We staan er in de groep nu ook meteen beter voor, maar het is nog een lange weg om te overwinteren", aldus Schmidt. "We hebben een heel goede eerste stap gezet. We moeten nu hierop verder gaan."

De trainer was ook weer blij dat zijn ploeg efficiënt met de kansen om ging. "Voor de wedstrijd gaf ik al aan dat wij in staat zijn om te scoren. Alleen lieten we die efficiëntie helaas zaterdag niet zien", zo gaf hij aan. "Vandaag maakten we uitstekende doelpunten en creëerden we goede kansen. Het was een heel goede wedstrijd. Tot de 55ste minuut controleerden we de wedstrijd volledig, raakten het even kwijt, maar uiteindelijk was het een verdiende overwinning."

Schmidt baalde wel erg van de rode kaart van Ibrahim Sangaré. "Hij is voor ons een heel belangrijke speler. Om hem tegen Monaco te moeten missen is voor ons lastig. Dat is een heel zware wedstrijd", zei hij daarover. "In mijn ogen was de tweede gele kaart veel te zwaar. Het was niet expres en hij raakt hem nauwelijks. Bij de eerste had hij rustig moeten blijven. Hij werd geprovoceerd door de speler van Sturm Graz en het was onnodig om daar op te reageren."




Tags

schmidt creeerden graz roger sturm baalde controleerden efficientie espn geprovoceerd monaco sangare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje