Transparent
Inloggen
Sluiten

Ibrahim Sangaré ook tot scoren voor Ivoorkust

8 oktober 2021 18:07
Foto: Pro Shots

Ibrahim Sangaré ook tot scoren voor Ivoorkust; image source: Pro Shots

Ibrahim Sangaré weet zijn uitstekende vorm ook te tonen in het shirt van Ivoorkust. Mede dankzij een doelpunt van de middenvelder van PSV werd vrijdag Malawi met 0-3 verslagen. Ivoorkust blijft daarmee aan kop van de kwalificatiegroep voor het WK in Qatar van volgend jaar.

Voor Sangaré was het alweer de derde wedstrijd op rij dat hij scoorde, aangezien hij tegen Sturm Graz en Sparta ook een doelpunt wist te maken.
Discussieer mee op de forums


Tags

ivoorkust sangare graz kwalificatiegroep malawi qatar sparta sturm

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Goed dat hij nu ook doelpunten gaat maken. Ik denk dat PSV hem over 1 a 2 jaar met flinke winst kan gaan verkopen.
+2/-0

3 weken geleden
Zouden onze fantastische analisten scoren ook meetellen als balverlies? Na een goal is de bal tenslotte voor de tegenpartij😊

Maar zonder dollen, als hij nu ook al gaat scoren, waar houdt het dan op?
+3/-0

3 weken geleden
De man kan dus ook doelpunten maken, 3 wedstrijden op rij maar liefst. Nou nog leren het spel wat vaker simpel te houden en de bal af te geven aan iemand in hetzelfde tenue en het wordt misschien nog wat. Resteren 2 vragen: waarom die exorbitante transfersom en waarom bakte hij er vorig seizoen helemaal niks van?
+1/-1

 
3 weken geleden
De combinatie met Rosario was niet gelukkig, Nu heeft hij alleen maar voetballers voor zich en kan hij de bal ook beter kwijt.
+1/-0

 
3 weken geleden
Dat dat niet zou werken wisten wij al. Déjà vu: Hendrix-Rosario. Dat onder meer kostte ons in 2019 de landstitel.
+1/-0

 
3 weken geleden
"waarom die exorbitante transfersom"

Omdat kwaliteit geld kost en zo exorbitant was zijn transfersoms niet eens.
+4/-0

 
3 weken geleden
Zoals Gijp ook al aangaf in VI, een ordinaire balafpakker kan je ook voor een half miljoen in Ligue 2 halen. Of nog beter, zelf opleiden. Maar the sky is the limit bij JdJ. Tientallen miljoenen verbrassen aan middelmaat. Aantoonbaar.
+1/-1

 
3 weken geleden
Ah, nu neem je Gijp opeens wel serieus?

Sangare is meer dan een "ordinaire balafpakker". Daarmee doe je hem veel en veel te kort. Sangare is een muur die je niet voorbij komt en als je er per ongeluk toch voorbij komt kom je hem nog een keer tegen en ben je alsnog de bal kwijt. Die lopen nergens, ook niet in Frankrijk, voor een paar miljoen rond om even op te pikken. Daarbij blijkt Sangare ook nog gewoon te kunnen voetballen en zelfs scoren.

Bijzonder ook dat je zelfs een goede aankoop van De Jong nog slecht probeert te ouwehoeren.
+11/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Wat bedoel jij met die eerste zin? Als iemand hier hoog opgeeft van VI en dus ook van, voormalig PSV'er, Gijp ben ik het wel.

Daarnaast geef ik vooralsnog slechts aan dat ik, na ruim een jaar, nog niet overtuigd ben van Sangaré. En daar doen die paar goals de laatste week niets aan af.

Maar toen jij het over kwaliteit had, bedoelde jij daarmee (ook) die inspeelpass in Tilburg waarmee hij de 2-1 (nederlaag) tegen Willem II inleidde?
+1/-1

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Nog niet zo lang geleden, toen ik een uitspraak van Gijp aanhaalde, had je een heel andere mening over Gijp maar dat zal je toen wel beter uit zijn gekomen.

De perfecte voetballer bestaat niet. Ook Sangare heeft z'n zwaktes en maakt fouten, net als Messi, Ronaldo, De Bruyne, Haaland of de door jou immer bewierrookte Van Ginkel.
+3/-0

 
3 weken geleden
Dat is een onwaarheid. Ik zal zelden afgeven op Gijp. Ben het vaak met hem eens, regelmatig ook niet. Maar ik denk dat je hier... nou ja je vergist. Die insinuatie vervolgens zal ik jou maar vergeven.

Het verschil is alleen dat Marco niet alleen puntenverlies 3 dagen eerder in Deventer voorkwam, maar tevens de spil was achter 2 landstitels. En dat moet dat zooitje ongeregeld van de laatste jaren eerst nog maar eens waarmaken.

Gelukkig is er weer publiek tegenwoordig. Dat herkent doorgaans kwaliteit en met name ook het gebrek eraan.
+1/-1

 
3 weken geleden
Uhm, wat is een onwaarheid? En welke insinuatie?

Tja, als jij met 2 maten wil meten, omdat Van Ginkel jaren geleden 2 keer kampioen is geworden heeft het weinig zin om verder te discussiëren.
Sangare levert, Van Ginkel levert niet, buiten dat ene doelpunt. Zo simpel is het. En nee, je hoeft niet in het stadion te zitten en al 80 jaar een kaartje te kopen om dat te kunnen/willen zien en toegeven.
+6/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Ga je weer dingen erbij halen en teruggrijpen naar uitspraken uit het verleden en daarbij niet schromen om e.e.a. uit haar verband te halen.

En wat heeft Sangaré dan zoal geleverd? Een landstitel was het iig niet.

Jammer dat jij Marco van Ginkel moet bashen. Geen fan of zo? Kan. Maar zo slecht heeft hij het niet gedaan. Gelukkig is hij alweer hard op de weg terug.

(edit: overigens ben ik zéér te spreken over de laatste 2 optredens van Ibi II, alleen jammer van die oerdomme (2e) gele kaart in Graz!)
+1/-1

 
3 weken geleden
"En wat heeft Sangaré dan zoal geleverd? Een landstitel was het iig niet."

Sangare doet precies waar hij voor is gehaald, en meer. Sangare is ook 3 keer beter dan een hele rits voorgangers op zijn positie en dus zeker een versterking (yup, goed gedaan door De Jong dus).
En nee, Sangare heeft PSV geen kampioen gemaakt, Van Ginkel ook niet, daar waren meer goede spelers voor nodig.

En Van Ginkel? Wat levert Van Ginkel nou precies dan?
Geen rust op het middenveld, maar onrust. Geen goede verbinding tussen middenveld en aanval, maar minstens zo vaak knullig balverlies als Sangare en dan niet de kracht of snelheid om de bal weer snel terug te veroveren. Qua leiderschap legt hij het af tegen Ramalho. Niet de box-to-box middenvelder die we nodig hadden, want hij kan het niet belopen. Niet de scorende middenvelder die we nodig hadden. Is ook niet de spelverdeler, want dat is Sangare (die ordinaire balafpakker!).
Zeg het me maar, want ik zie het niet... Wat levert Van Ginkel?

En nee, ik ben Van Ginkel niet aan het bashen. Ook ik heb een zwak voor Van Ginkel en bewonder zijn comeback, maar we moeten wel gewoon eerlijk zijn over zijn bijdrage ipv teren op resultaten uit een ver verleden.
Als je dan zo nodig kritsch wil zijn op De Jong is dit je kans. Van Ginkel is namelijk geen versterking gebleken, vorig seizoen niet en dit seizoen ook (nog) niet.
+2/-0

 
3 weken geleden
Marco is in de korte tijd PSV-icoon geworden. Dus sowieso al reden om hem terug te halen. Als wij het toch over kritiek op JdJ gaan hebben, dan ben ik niet zo tevreden over de huidige keeper(s). Merkwaardig genoeg worden wij uitgerekend in periodes van eigen povere doelmannen geconfronteerd met sluitposten van opponenten die uitgerekend tegen ons de wedstrijd van hun leven keepen. Ik noem uit het hoofd even snel Okoye, die gast van Willem II, Duitser(?), recentelijk ook ADO en in het verleden Padt van Groningen.

Maar gezien de punten heb jij ruimschoots gewonnen, proficiat. Tja ik ben hier niet à priori voor de populariteitsprijs. Ik zeg graag hoe het is, althans hoe ik het zie. Hoewel het mij als positivo moeite kost, zet ik dan toch mijn roodwitte bril even af.
+1/-0

 
3 weken geleden
Romario is ook een icoon, maar die gaan we om die reden toch ook niet meer opstellen? Rare beredenering als je het mij vraagt, zeker voor iemand die altijd zegt dat alleen winst en kampioen worden telt.

Drommel is weer een ander verhaal. Ik kan ook niet zeggen dat ik daar tevreden over ben.
+1/-0

 
3 weken geleden
Romario heeft niet meer de leeftijd om profvoetbal te bedrijven, hoewel in de huidige eredivisie sluit ik niets uit... MvG heeft die leeftijd nog wel, bevindt zich in de bloei van zijn loopbaan, moet alleen nóg meer wedstrijdritme opdoen.

En wat misters PSV betreft, Guus Hiddink is te allen tijde in elke functie, m.u.v. speler, welkom. Ik ben de man schatplichtig en zou met liefde een kogel voor hem opvangen, maar zulks terzijde.
+1/-0

 
3 weken geleden
Wat de f*ck maakt leeftijd uit als je niet kunt brengen wat er van je verwacht mag/kan/moet worden? Wat winnen we met zijn leeftijd? Wat winnen met zijn al dan niet terechte heldenstatus, op basis van resultaten uit het verleden? En worden we kampioen door dat ene doelpunt?

Was je maar zo makkelijk voor iemand die wel levert en doet wat je van hem kan/mag/moet verwachten. Sangare bijvoorbeeld.
+1/-0

 
3 weken geleden
Ik ben van mening dat Ibi II (nog) niet voldoende levert, veroverde & verspeelde ballen ontlopen elkaar te weinig. Hopelijk komt het nog goed. Net zoals het te hopen is dat Marco I die laatste 10/20% tot perfectie ook weer zal bereiken.
+1/-0

 
3 weken geleden
Je meet gewoon met 2 heel bijzondere maten. Ik kan er echt niks anders van maken. Het rijmt ook totaal niet met wat je anders allemaal zegt en hoe je andere spelers of staf beoordeeld.

Winst en kampioen worden is het enige dat telt toch? En als je niet levert?... dan moet je oprotten toch?
+1/-0

 
3 weken geleden
Rosario, sadilek en Hendrix zijn prima voorbeelden van aankopen van 500.000 euro en eigen jeugd. Dus niet goed genoeg en niet het niveau wat we nastreven. Sangare kon al naar de PL maar koos vanwege Schmidt voor PSV. Die transfersom wordt ik niet warm of koud van. By far onze belangrijkste speler, gakpo, Gotze en Madueke zijn natuurlijk vele malen beter, maar Sangare is onze belangrijkste speler. Daarom baal ik ook dat ie tegen Monaco niet mee mag doen. Met hem erbij hadden we ook niet van Feyenoord verloren denk ik.
Maargoed, deze topper staat bij mij als 1e op het wedstrijd formulier en gaat over 1 a 2 seizoenen denk ik het 4 voudige opbrengen van zijn aankoopbedrag!
+4/-0

 
3 weken geleden
Volgens mij waren wij vorig seizoen, ondanks de aanwezigheid van de grote ster die wél nog scoorde, ook kansloos tegen Feyenoord. En verklaar de nederlaag in Tilburg dan eens.

En hoe komt het dat Ibi II niet mee mag doen tegen Monaco? Doordat hijzelf vlak voor tijd, volstrekt onnodig, zijn 2e gele kaart pakte.

Overigens geloof ik best dat hij (op termijn) een toegevoegde waarde kan zijn, maar ik heb het nog niet gezien. En ja dan hangt dat prijskaartje wel duidelijk in het zicht aan 's man's nek.
+1/-2

 
3 weken geleden
En wat wil ik dan wel niet zien? Vorig seizoen was ik bepaald niet onder de indruk. Hoeveel punten eindigden wij achter Ajax? En dit seizoen begonnen hij én PSV aardig, totdat de competitie begon. Vervolgens belandde Ibi II in de lappenmand. En toen hij terugkeerde in het elftal hielp hij, samen met Drommel, Willem II aan de 2-1. De laatste 2 wedstrijden speelde hij prima, alleen jammer van die domme 2e gele kaart in Graz, volstrekt onnodig. Kan daardoor niet meedoen thuis tegen Monaco.
+1/-0

 
3 weken geleden
Überhaupt iets serieus nemen wat die lachende scheerkwast vdGijp zegt is al een gotspe. Die zit er samen met die Derksen om de prijs voor ordinaire onderbroekenlol te winnen, niet om iets zinnigs over voetbalte zeggen. Sangaré doet het uitstekend.
+1/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Ik mag graag doch kritisch naar Gijp luisteren, ben het best vaak met hem eens, regelmatig ook niet. Overigens was hij zéér populair bij de supporters destijds én 2x kampioen met PSV, moet ik Sangaré nog eerst zien doen. Wat VI betreft, topshow (imo), maar je moet het wél willen zien (is natuurlijk geen PSV.tv).

Waaraan refereer je met 'uitstekend': de assist op de winnende treffer van Willem II, die ultieme poging om vervolgens de 2-2 te maken - is die bal alweer terecht? - of anders dan toch die 2e gele kaart in Graz?

En nogmaals, ik beweer niet dat de man niks kan. Maar voor dat geld mag hij het nou weleens laten zien, en wel graag voor langere tijd achtereen. Vorig jaar was men (jij?) hier óók idolaat van Rosario, omdat-ie af en toe de bal aan een medespeler gaf.
+1/-2

3 weken geleden (gewijzigd)
Wij als supporters willen het liefst dat iemand er meteen staat en majestueus voetbal vertoond, wat is er mis met de tijd krijgen om te ontwikkelen? tjesus wat heeft iedereen op deze jongen gescholden en gedaan inc ikke, nou wordt er al gesproken (WouterErik) over een eventueel prijskaartje;;-), hoop dat we nog efkes van hem mogen genieten bro.
+1/-0

 
3 weken geleden
@Por, ik hoop ook dat we nog twee jaar van hem kunnen genieten, Hij is eigenlijk onze nieuwe Alex qua tank op het veld,
En ik had het over "flinke winst" dus dat we het aankoopbedrag weer terug gaan krijgen met daarboven geld dat PSV weer kan investeren. Ik zie Sangare wel voor een flink bedrag naar Engeland gaan.
+1/-0

 
3 weken geleden
Gewoon voor 40 miljoen naar Newcastle. En dan halen we zelf een nieuwe speler voor een half miljoen, want daar schijnen er genoeg van rond te lopen met dezelfde kwaliteiten.😎
+3/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.857 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

benfica bommel boscagli bruma eredivisie feyenoord fortuna gakpo ginkel gotze izecson jong madueke monaco passant ramalho roger sangare santos schmidt sir tegengoals tekengeld teze tinus twente vertessen vinicius wolfsburg zahavi