Transparent
Inloggen
Sluiten

Louis van Gaal: 'Joël Drommel heeft de laatste wedstrijden niet zo goed gekeept'

10 oktober 2021 19:49 - NOS
Foto: Pro Shots

Louis van Gaal: "Joël Drommel heeft de laatste wedstrijden niet zo goed gekeept"; image source: Pro Shots

Joël Drommel moest als vierde doelman van het Nederlands elftal plaats nemen op de tribune tegen Letland. In gesprek met de NOS werd bondscoach Louis van Gaal gevraagd naar die beslissing. "Hij had de laatste wedstrijden niet zo goed gekeept", aldus Van Gaal. "Dat zegt Frans Hoek, die houdt dat keurig voor mij bij. Ik had die indruk ook."

Van Gaal ging verder: "Er wordt dan getraind hier. Daar heeft Frans Hoek ook weer een mening over en dan maken wij keuzes. Dat is hetzelfde voor de keuzes die ik moet maken wie er in de basis moeten spelen. Dat zijn heel vervelende keuzes, want iedereen doet zijn best."
Discussieer mee op de forums


Tags

gaal drommel keurig letland nos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
En bellen op de fiets, dat is ook niet zo best Joel!
+9/-0

3 weken geleden
En niet om het een of ander…maar ik vind het ook maar een matige keeper
+6/-2

3 weken geleden
Wat een gelul. Nou kan het NL elftal mij maar matig, lees niets, interesseren, maar dit slaat nergens op. Tegen W2 maakt hij een cruciale fout, maar tegen Sparta en tegen Graz was er weinig op aan te merken. Onderaan de streep zeg ik daarom dat er dit seizoen geen groot verschil zit tussen begin seizoen en nu.
+9/-2

3 weken geleden
Zéér matige keeper. En dan druk ik mij nog uiterst mild uit. Hopelijk kan hij zich nog verbeteren. Maar ik ben sceptisch gestemd.
+5/-9

3 weken geleden (gewijzigd)
Gelukkig heeft Ome Louis er heel veel verstand ervan.🤔
+3/-1

3 weken geleden
Louis heeft het anders zelf ook niet echt lekker gedaan - billenknijpen tegen Letland, de nummer 135 van de Fifa ranking om vervolgens te zeggen dat hij tevreden gaat zijn met een 1-0 tegen Gribraltar. Met dat niveau hoef je echt niet te gaan naar het WK. Maar vreemd genoeg is Louis is altijd minder kritisch op Louis zelf.
+6/-1

3 weken geleden
Ben ik het niet mee eens. 1 foutje tegen willemII die niet had mogen gebeuren. Feyenoord thuis was een collectief falen, vond ik niet echt zijn fouten! Maar tegen sociedad thuis en GAE uit in de laatste minuten toch beide een wereldredding en uit bij sturm graz hield hij PSV in de moeilijke fase belangrijk op de been!
+8/-0

3 weken geleden
Dan zeg dat tegen Drommel ipv 'm zo te kakken zetten. Helpt niet bij aan z'n zelfvertrouwen lijkt mij. Dit is Van Gaal die alvast voorsorteerd op de volgende wedstrijd als ie onzeker kauwgomkauwertje Cillesen er weer bij neemt...
+6/-0

michelos (geschorst)
3 weken geleden (gewijzigd)
Kennelijk maakt ie geen onuitwisbare indruk op de training bij Louis, anders was Flekken hem niet zo snel voorbij gestreefd.

Nu moet je dus na die valse start bij PSV en dit soort tegenslag wel even laten zien uit welk hout je gesneden bent. Dat zijn de echte, die dan komen bovendrijven. Ik heb mijn twijfels of het erin zit bij hem.
+1/-0

 
3 weken geleden
Ik vind het geen valse start en lijkt mij gek dat flekken op 3 trainingen ineens al beoordeeld en beter bevonden lijkt.
+1/-0

3 weken geleden
Ik twijfel er eerlijk gezegd ook aan of Drommel de kwaliteiten voor de top heeft,buiten dat vind ik dat Louis wel alweer bezig is met een soort one-man-show,inzake die keeperssoap(kijk mij is,de onbekende Flekken erbij halen)en zijn algehele presentatie in de media.
Hij is best een vakman,maar schreeuwt het ook graag van de daken,opdat heel Nederland toch vooral weet wie Louis is.
+2/-0

 
3 weken geleden
Dat ja, prima dat je zijn prestaties niet goed vindt, maar selecteer hem dan ook niet.
Die Flekken staat nu prima te keepen maar hij heeft op 28-jarige leeftijd maar liefst 21 duels in de Bundesliga achter zijn naam staan.
Ik vind ook dat wel een keepersprobleem hebben in NL (al vind ik Bijlow nu prima keepen - laten staan zolang hij heel blijft), maar dit is toch wel heel weinig ervaring?

Overigens hebben Amsterdammers aan het roer van Oranje al vaker laten zien dat ze van keepers weinig begrepen hebben. ;)
+3/-0

3 weken geleden
Rare kerel die Van Gaal. Het ene moment wordt hij kwaad op een journalist als die vraagt waarom iemand niet speelt, want oh oh oh wat een verschrikkelijke vraag en hoe kun je nou verwachten dat de grote Van Gaal dat aan een journalist gaat vertellen ipv aan de speler, maar nu...

Van Gaal is net zo'n onbetrouwbare clown als Basje Nijhuis.
+9/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Van Gaal gaat gewoon voor eigen succes en gebruikt daarbij de spelers als instrument, dat hele humor dat hij vertoont heeft hij al een antwoord op bij eventuele tegenvallers, slim van hem, maar wie trapt daar nou in? Louwieke is uit op een laatste stunt maar dekt zijn eigen stiekem wel in;-)
+1/-0

 
3 weken geleden
Maar wel veruit de beste trainer die Nederland heeft
+1/-1

 
3 weken geleden
Staat niet eens in de top 2000 van NL, maar wel in de top 2000 van clows.
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
En nu gaat t gerucht dat hij gestraft is... goede publiciteit dit, lekker rustig
+1/-0

 
3 weken geleden
Tot zover de "geweldige sfeer binnen de groep" als zoiets naar buiten lekt. Triest dat zo'n Keur dat dan ook nog in de media gaat roepen, was waarschijnlijk al lang blij dat iemand nog naar 'm wilde luisteren.
+4/-0

 
3 weken geleden
Hoe lang is het geleden dat de naam van Pietje Treur ergentig genoemd werd? Nondeju zeg;-)
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

benfica bommel boscagli bruma eredivisie feyenoord fortuna gakpo ginkel gotze izecson jong madueke monaco passant ramalho roger sangare santos schmidt sir tegengoals tekengeld teze tinus twente vertessen vinicius wolfsburg zahavi