Transparent
Inloggen
Sluiten

Eran Zahavi scoort opnieuw voor Israël, Yorbe Vertessen wint met Jong België

12 oktober 2021 22:40
Foto: Pro Shots

Eran Zahavi scoort opnieuw voor Israël, Yorbe Vertessen wint met Jong België; image source: Pro Shots

Eran Zahavi was dinsdag wederom zeer belangrijk voor Israël. Door een doelpunt en een assist van de spits van PSV werd Moldavië met 2-1 verslagen. Israël blijft daardoor in de race voor een ticket voor het WK, terwijl Zahavi dankzij zijn treffer gedeeld topscorer aller tijden van zijn land is.

Yorbe Vertessen wist met Jong België wederom te winnen. Denemarken werd met 1-0 verslagen. De aanvaller van PSV had een basisplaats en werd na ruim een uur gewisseld. Vincent Müller kreeg bij Jong Duitsland wederom geen speeltijd, terwijl ook Phillipp Mwene bij Oostenrijk op de bank moest blijven zitten.

Ibrahim Sangaré wist maandag al met Ivoorkust opnieuw te winnen van Malawi. Dit keer eindigde het duel in 2-1. Na vier van de zes wedstrijden staat Ivoorkust bovenaan de groep met een punt voorsprong op Kameroen.




Discussieer mee op de forums


Tags

israel jong zahavi belgie eran vertessen ivoorkust denemarken duitsland kameroen malawi moldavie muller mwene oostenrijk phillipp sangare topscorer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Het fenomeen van Israël, het wordt tijd dat-ie ook weer eens wat regelmatiger voor PSV gaat scoren... of bewaart hij het weer voor de wedstrijd tegen Ajax?
+5/-0

2 jaar geleden
Ik weet niet in wat voor systeem Israel speelt, is dat dan zo anders dan de formatie van PSV? Dat Zahavi daar veel vrijer speelt, of op een andere plaats, of anders bediend/aangespeeld wordt?
+2/-0

 
Hij kan vrijer spelen omdat ze met Israel niet tegen teams spelen die met 10 man voor de eigen goal blijven hangen. Er is veel meer ruimte
+2/-0

2 jaar geleden
Iedereen rendeert beter met meer ruimte,en ik vermoed dat hij daar met de nationale selectie ook meer mee te maken krijgt.
Dat is waarschijnlijk in Amsterdam dadelijk ook weer zo,dus hopelijk gaat hij daar ook weer los.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje