Transparent
Inloggen
Sluiten

Armando Obispo: 'Bij die goal maakte ik een verkeerde inschatting'

22 oktober 2021 00:02

Armando Obispo gaf in gesprek met ESPN aan dat de nederlaag in de slotfase veel pijn deed. "We hadden vandaag een goede stap kunnen zetten in de groep", aldus Obispo. "Als hij dan in de laatste minuut valt terwijl je net zelf aan het aanzetten bent om die tweede treffer te maken is dat teleurstellend."

PSV had in de tweede helft veel meer controle over de wedstrijd. "Zeker in de beginfase stonden we met momenten niet goed", zo gaf hij aan. "We maakten wat verkeerde keuzes. In de tweede helft was het ook niet altijd vlekkeloos, maar zeker wel beter."

De verdediger was schuldbewust over de openingstreffer. "Bij die goal maakte ik een verkeerde inschatting. Ik schatte de stuit van de bal verkeerd in en dat mag niet gebeuren", zei hij daarover.




Discussieer mee op de forums


Tags

obispo armando inschatting beginfase espn schatte schuldbewust stuit vlekkeloos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage