Transparent
Inloggen
Sluiten

Ibrahim Sangaré: 'Dat ik elke dag met mannen als Götze en Zahavi mag trainen zie ik als privilege'

23 oktober 2021 10:47 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Ibrahim Sangaré: "Dat ik elke dag met mannen als Götze en Zahavi mag trainen zie ik als privilege"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Ibrahim Sangaré aan het uitstekend naar zijn zin te hebben bij PSV. "Vorig jaar hebben we niet het makkelijkste seizoen gehad, maar het was wel een leerzame periode en een tijd waarin we als groep hecht zijn geworden", aldus Sangaré. "Ik heb veel aan de technische staf gehad en specifiek aan Boudewijn Zenden, die me bijvoorbeeld advies geeft hoe ik me in balbezit kan ontwikkelen. Het geeft een heerlijk gevoel dat ik nu ook goals voor het team heb gemaakt, maar het belangrijkste van mijn spel blijft dat ik dingen moet corrigeren en de angel uit het spel van de tegenstander probeer te halen."

Ondanks dat er in Ivoorkust een lied over hem is gemaakt, voelt hij zich helemaal niet bijzonder. "Weet je wat bijzonder is? Dat ik elke dag met mannen als Mario Götze en Eran Zahavi mag trainen, bijvoorbeeld", zo geeft hij aan. "Ik zie dat als een privilege. Zij hebben in het internationale voetbal al veel bereikt en laten zien. Wat ik mooi vind, is dat ze echt luisteren als je ergens mee zit en waardevolle adviezen hebben vanuit hun ervaring."

Sangaré had er vorig jaar ook veel aan dat hij onder meer met Olivier Boscagli in het Frans kon praten. "Daardoor was de taalbarrière niet het allergrootste probleem", zegt hij daarover. "Ik heb PSV toen leren kennen als professionele club en nu snap ik ook waarom voetballers van hieruit formidabele carrières hebben opgebouwd. Dat heb ik ook meegenomen bij mijn beslissing om hier een contract te tekenen en niet ergens anders heen te gaan."




Discussieer mee op de forums


Tags

sangare gotze privilege zahavi allergrootste angel boscagli carrieres corrigeren eran formidabele hieruit ivoorkust lied taalbarriere zenden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Wat een fantastische man en geweldige speler is deze Sangaré.
Mooi dat terwijl er veel mensen kritiek op hem bleven hebben, hij zich toch bleef doorontwikkelen en nu nog iedere wedstrijd beter en beter wordt. Sterker nog, hij is onmisbaar voor PSV! Die gaat volgende zomer of het jaar erop dik geld opleveren denk ik.
+7/-0

2 jaar geleden
Zou ik ook zeggen.

Vorig seizoen overwinterden wij tenminste nog in EL. Zo'n beetje het enige positieve wat over de afgelopen jaargang te melden valt.
+3/-4

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Misschien ff een prozacje slikken. Wat kun jij me toch n negatieve posts zeiken-om-het-zeiken hier plaatsen. Als Schmidt niet benoemd wordt zijn de spelers wel aan de beurt. Goed dat er hier ook gewoon veel posts zijn waar teleurstelling uitgesproken wordt, maar niemand afgezeken wordt.(volgens mij gaat dit item over Sangaré)
+19/-0

 
2 jaar geleden
Ik ben momenteel nog uiterst positief.

Verder is er niks aan gelogen. Allicht spreekt hij lovend over, huidige, medespelers. Hij moet met ze verder. Verder zie ik PSV niet zo 1-2-3 doorgaan in EL. Jij wel dan?
+3/-4

 
1/2/3 niet, maar 4/5/6 wel, want die mogelijkheid is er wel degelijk met Sangare als Killer;-)
+2/-0

 
2 jaar geleden
Hahaha, wie weet, Por, wie weet.

TtT, Philips Fanfare, TwtD!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik neem aan dat de Philips harmonie van stal gehaald wordt en we met 33.000 man de polonaise inzetten volgende thuis wedstrijd. Genieten dat het is deze dagen.
+1/-5



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert baka bakayoko bosz brobbey crisy ehvdgxt excelsiorvriend izecson job koen maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul roger santos schandalige sutalo teze til trestena var volslagen xavisimons zusje