Transparent
Inloggen
Sluiten

Mario Götze: 'Het was zeker geen goede dag'

24 oktober 2021 20:42

In gesprek met ESPN gaf Mario Götze aan dat de nederlaag hard was aangekomen. "Het was aan het eind een slechte prestatie. We hebben vijf goals tegen gekregen. Het was zeker geen goede dag", aldus Götze.

PSV koos tegen Ajax voor een andere speelwijze en speelde vaak de lange bal. "We moesten op zoek gaan naar een oplossing, zeker als ze hoge pressie spelen en aan de bal zo goed zijn", zo gaf hij aan. "Dit was onze oplossing. Dat werkte erg goed in de eerste tien, vijftien minuten. Maar uiteindelijk moet je naar de volledige negentig minuten kijken."

De 2-0 was uiteindelijk het breekpunt in de wedstrijd. "Je kan natuurlijk nog altijd terugkomen in een wedstrijd, maar het was verre van ideaal om zo'n doelpunt tegen te krijgen uit een dode spel situatie", zei hij daarover. "Uiteindelijk hebben we een paar kansen gehad en die moet je maken. Anders weet je dat het heel moeilijk gaat worden."




Tags

gotze aangekomen breekpunt espn pressie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje