Transparent
Inloggen
Sluiten

Shurandy Sambo: 'Het is mijn doel om nog dit seizoen mijn rentree te maken'

27 oktober 2021 10:54 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Shurandy Sambo: "Het is mijn doel om nog dit seizoen mijn rentree te maken"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Shurandy Sambo aan zeker te weten dat alles goed gaat komen. Vanwege een knieblessure zal de rechtsback lang uit de roulatie zijn. "Aan de operatie denk ik niet veel meer terug. Het heeft nog een weekje pijn gedaan, maar ik wil vooruit en boek elke dag alweer vooruitgang. Voor mijn gevoel was het de vorige keer veel zwaarder", aldus Sambo, die in 2018 ook kampte met een zware blessure.

Sambo gaat verder: "Ik ben zes weken na de ingreep aan de knie al op een punt dat ik weer kan hardlopen en krachtoefeningen kan doen. Het lijkt een stuk sneller te gaan dan een paar jaar geleden en daarom is mijn doel om nog dit seizoen in april of mei een rentree te maken. Ik ga niet forceren, maar denk op basis van de huidige prognoses dat het haalbaar is."

De verdediger is met PSV in gesprek over een nieuw contract. Zijn huidige verbintenis loopt na dit seizoen af. "Het ziet er goed uit. Met John de Jong en mijn zaakwaarnemer heb ik inmiddels weer aan tafel gezeten. We hebben de intentie uitgesproken om verder te gaan en daarna gaan we kijken wat het beste voor mij is", zo geeft hij aan. "Mijn plan was oorspronkelijk om dit seizoen dus elders in de eredivisie te knallen en daarna echt voor een plek bij PSV te gaan. We gaan kijken hoe het komende zomer loopt, omdat ik me nu eerst volledig op mijn herstel focus. Ik ben in ieder geval hartstikke blij dat het zo goed gaat."

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

sambo boek eredivisie hardlopen jong knallen krachtoefeningen prognoses weekje zwaarder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Zit een goeie kop op volgens mij. Jammer dat hij geblesseerd geraakt is, anders had hij nu wel de nodige minuten kunnen maken mits hij niet verhuurd was.
+3/-0

Dat ie eerst zijn eigen mentaal goed voorbereid op het echte mannenwerk, dus goed body kweken en mentaal sterk staan.
+4/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Mooi, hoop dat ie snel weer fit is en hoop dat ie snel z’n handtekening zet!
+3/-0

2 jaar geleden
hij is geblesseerd nog beter dan Mwene
+1/-3

2 jaar geleden
Weet iemand waar ik op 20 movember in of rond Ouddorp de wedstrijd PSV-Vitesse kan zien?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert baka bakayoko bosz brobbey crisy ehvdgxt excelsiorvriend izecson job koen maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul roger santos schandalige sutalo teze til trestena var volslagen xavisimons zusje