Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Vrouwen in slotfase te sterk voor VV Alkmaar

31 oktober 2021 14:12
Foto: Pro Shots

PSV Vrouwen in slotfase te sterk voor VV Alkmaar; image source: Pro Shots

Het is PSV Vrouwen gelukt om te winnen van VV Alkmaar. Op PSV Campus De Herdgang eindigde het duel in een 1-0 overwinning. PSV kreeg genoeg kansen en raakte onder meer de lat en de paal, maar kreeg de bal aanvankelijk niet in het doel. Gevreesd leek dan ook te moeten worden voor puntverlies, maar twee minuten voor tijd kopte Anika Rodriguez alsnog de volkomen terechte overwinning tegen de touwen.




Tags

alkmaar anika gevreesd herdgang rodriguez

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Eind goed al goed. Wordt spannend bovenin met Feyenoord met 14 punten en daaronder 4 teams waaronder PSV vrouwen met 13 punten.
+1/-0

2 jaar geleden
Niks van gezien vandaag. Dus op nippertje nieuw echec voorkomen. Gelukkig maar. Al vrees ik voor uitstel van executie. Vorig seizoen kwamen wij al tekort tegen één concurrent. Dit seizoen hebben wij er 3!

Ik heb overigens wél mijn gratis kaartje voor PSV-Ajax geboekt. Zien wij t.z.t. wel of wij daar al dan niet gebruik van gaan maken.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage